EG brilleindsamling
28. februar 2022

EG Healthcare på øjenlæge-messe: Samler briller ind til Ghana

Årets DOS-messe for øjenlæger står for døren, og i den forbindelse samler EG Healthcare briller ind til folk med nedsat syn i Ghana. I lidt over en måned har vi samlet briller ind på EG's lokationer i Danmark, som vi sender til Accra, hovedstaden i Ghana.

Du kan møde EG Healthcare på DOS Efteruddannelseskursus d. 4. – 6. marts, som foregår på Hotel Comwell Kolding. Dansk Oftalmologisk Selskab (DOS) samler alle øjenlæger på tværs af stillingskategorier og sektorer.

Har du et par gamle briller?
Gør en forskel for et menneske med nedsat syn og tag dine gamle briller med på messen. Du kan aflevere dem på EG Healthcares stand, hvor vi er repræsenteret med EG Clinea-systemet, som anvendes af over to tredjedele af de danske øjenlæger.

Vi sender briller afsted i samarbejde med Synoptik, som har etableret en gratis synsklinik, hvor ghanesere kan blive tilset af en optiker eller øjenlæge, få foretaget en synsprøve og få et par gratis aflagte briller.

På standen kan du gætte, hvor mange briller vi får samlet ind og samtidig være med i konkurrencen om en kaffemaskine fra Nespresso samt en måneds forbrug af EGspresso til klinikken.

OK22: Telefonsystem med kø-funktion og SMS-påmindelser
Vidste du, at praktiserende speciallæger ifølge den nye overenskomst fra FAPS 2022 skal have et telefonsystem med kø-funktion? Vi står klar til en snak om vores roste IP-telefoniløsning, som er tæt integreret med EG Clinea og giver patienterne en endnu bedre service. 

Hvorfor vælge EG Clinea?
Er du nysgerrig på, om du betaler den rigtige pris, og om du har det rigtige IT-system, der kan løfte hverdagens mange opgaver – så kom forbi EG Clineas stand til en uforpligtende snak.

EG Clinea øjenlægespecialet er et skræddersyet speciallægesystem udviklet til og sammen med øjenlæger, instrumentleverandører og brancheorganisationer.

  • Over 30 års erfaring med øjenlæger
  • Brugervenligt og intuitivt system
  • Store udviklerkræfter
  • Høj oppetid og sikker drift
  • Personlig og kompetent support
EG Clinea er et smart og intuitivt journalsystem, der hurtigt og nemt løser opgaven. Jeg bruger f.eks. næsten ikke musen – og opdager stadig nye logiske genveje i EG Clinea, som gør min hverdag lettere. Det giver mere tid til patienten. Mikkel Hovendal, Faaborg Øjenklinik

Vi glæder os meget til at se egne kunder samt hilse på potentielle kunder. På gensyn på EG Healthcares stand.