EG Enerkey Conference
17. februar 2022

Design af fremtidens forretningsmodeller for el- og forsyningsselskaber

Energi bliver brugt overalt. De fleste eksisterende energiteknologier forbrænder fossile brændstoffer og udleder kuldioxid. For at undgå de mest alvorlige virkninger af klimaændringer, skal CO2-reducerede eller CO2-negative teknologier erstatte de nuværende metoder til energiproduktion og energibrug hos forbrugerne.

Desværre kan de eksisterende politikker, regler og begrænsninger ikke løse dette problem helt. Så hvordan håndterer vi denne transformation?

Det er et af hovedemnerne ved Energy-As-A-Service konferencen den 24.-25. februar 2022.

Den anden virtuelle konference

For anden gang vil den virtuelle konference samle fagfolk med ansvar for energy-as-a-service, Energy Management, og Energy Efficiency fra el- og forsyningsselskaber på tværs af Europa.

EG er sponsor for konferencen og sammen med hovedtalere som Luís Tiago Brandão Ferreira Head of Energy Efficiency and Electric Mobility EDP, Portugal og Stefano Dell'Orto direktør, Business Control and Valuation for Vattenfall, Sverige, finder man Jaakko Huhta VP, Sales & Business Development, for EG EnerKey:

"Vi står over for vor tids største globale udfordring, klimakrisen, og vi har brug for software til at hjælpe både slutbrugere og forsyningsindustrien med at bekæmpe klimaforandringerne", siger Jaakko Huhta.

På konferencen vil han dele sin erfaring med bæredygtig energiledelse under overskriften: From a traditional utility to energy partner & advisor - moving higher up the value chain:

"EG EnerKey bekæmper klimaforandringer ved at hjælpe vores kunder og partnere med at opbygge deres dekarboniseringsstrategier og eksekvere dem. Lige nu er kunderne på meget forskellige stadier i bæredygtighedsarbejdet. Nogle sover stadig, nogle så småt begyndt at arbejde med problemet, nogle laver avancerede indsatser, og nogle få er frontløbere. Det smukke ved vores platform er, at den understøtter de forskellige kunder gennem hele deres rejsen mod CO2-neutralitet og videre", siger Jaakko Huhta.

Et eksempel på en frontløber er Kesko, den største detailkæde i Finland:

"Kesko har brugt vores platform i 20 år og er blevet udvalgt som den mest bæredygtige detailvirksomhed i verden syv gange i træk. Dette er en god illustration af, hvor højt vi kan sætte barren," siger Jaakko Huhta VP, Sales & Business Udvikling, EG EnerKey.

Om EG EnerKey

EG EnerKey er et bæredygtigheds- og energiledelsessystem, der er cloud-native og ISO 50001 samt ISO14001 certificeret. EG EnerKey hjælper organisationer med at identificere CO2-udledninger og energibesparelsespotentialer automatisk med kunstig intelligens. Alle ressourcer og forbrugsdata, rapporter og analyser, der er nødvendige for at overvåge og administrere, samles ét sted, hvilket gør det muligt for brugeren at opnå synlige datadrevne bæredygtighedsresultater.

Læs mere om konferencen

Læs mere om EG EnerKey