Nye medarbejdere i EG Legal
07. december 2022

EG Legal: Ny leder af supporten

Flere initiativer er sat i gang for at styrke supporten i EG Legal. To supportafdelinger bliver sammenlagt, og nye medarbejdere kommer til, herunder en ny supportchef.


Vi arbejder på at konsolidere supporten på vores advokatløsninger, både på applikationssupport og teknik. Vi har netop igangsat flere initiativer som skal styrke supporten, blandt andet slår vi vores to supportafdelinger sammen og samler medarbejderne.

Samtidig er vi i gang med at ansætte to it-supportelever, som på sigt kommer til at bidrage med opgaveløsning. Vi er i en opbygningsfase i øjeblikket, hvor vi tilpasser vores værktøjer og processer efter de standarder, der i dag benyttes i EG.

Ny supportchef

Ny ansvarlig for EG Legal support er Brian Kjær, senior manager med ansvar for support og sikkerhed i primært den del af EG, som leverer software til den private sektor. Brian Kjær har fungeret i en tilsvarende rolle i EG siden 2014.

Vi har desuden ansat Emil Nuhii Bernth Andersen som ny supportelev. Emil er studerende på TEC som it-supporter og glæder sig til at bidrage i EG.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive, EG AdvoPro

Lotte Juul

Tlf:  +45 7260 1831

Email:  lojuu@eg.dk

Key Account Manager, EG CapLegal

Ulrik Gylling

Tlf:  +45 7260 1463

Email:  ulhag@eg.dk