EG MalerKalk opdatering
17. marts 2022

STOR opdatering af EG MalerKalk 2022!

I den seneste opdatering af kalkulationsværktøjet til malerbranchen finder du fantastiske, nye features samt funktioner, der er blevet opdateret.

Porteføljevisning

I denne version af EG MalerKalk introducerer vi en fantastisk funktion, som understøtter vores kunder i sammenligning af data på tværs af de enkelte kalkulationer. Beregningernes nøgletal og timeantal kan nu hurtigt og let, i et særskilt billede, filtreres og sammenlignes på mange forskellige måder til gavn for fastlæggelse af prisniveau på fremtidige tilbud.

Der er rigtig travlt i branchen, så det er med at fokusere på de helt rigtige opgaver. Derfor er pris-erfaringer på sammenlignelige kalkulationer yderst vigtige.

porteføljevisning-malerkalk.jpg

Opdatering af Mesterprislisten

Da der i den igangværende overenskomstperiode ikke sker noget på akkordløn siden, omfatter opdateringen af Mesterprislisten udelukkende en justering af MP varepriserne. Det er ingen hemmelighed, at priserne på vare stiger i øjeblikket. Og Mesterprislisten har derfor fået et lille nøk opad på MP-varerne svarende til pristalsreguleringen i henhold til Danmarks Statistik.

For at du får gælde af den nye Mesterprisliste, er det vigtigt, at du selv udpeger EG010 i dine indstillinger i EG MalerKalk.


Egne MP varepriser

En af de nyere tiltag i EG MalerKalk, som du måske ikke er klar over, er brugen af Egne MP-varer priser.

Du kan hurtig og nemt lave et varekartotek, hvor du selv kan gemme dine netto varepriser. Så regner du ikke længere efter de kunstigt høje MP varepriser, og du slipper for at indlæse og forholde dig til store og tunge prisfiler fra grossisterne med mange tusind irrelevante informationer.Du får nu selv finderen på pulsen og kan arbejde med de helt skarpe varepriser – hver gang.


Menu Tips

EG MalerKalk har rigtig mange funktioner og kan hjælpe dig rigtig meget, når du regner tilbud. Men udnytter du programmet til fulde? Vi har nu lagt en række Menu Tips ind i programmet, der kort forklarer dig om nogle af de funktioner, der kan hjælpe dig og gøre en forskel i hverdagen. Det er ikke sikkert du kender dem alle, så hvorfor ikke få lidt hjælp til selvhjælp? Menu Tips dukker op forskellige steder i
programmet og forklarer simpelt om gode idéer og funktioner i EG MalerKalk.

Læs mere her (pdf)