Klaus Holse valgt som ny formand for bestyrelsen i EG
15. september 2021

Klaus Holse valgt som ny formand for bestyrelsen i EG

Klaus Holse, tidligere administrerende direktør i det børsnoterede softwareselskab SimCorp, er på en ekstraordinær generalforsamling blevet valgt som ny bestyrelsesformand i EG A/S. Klaus Holse efterfølger Petri Oksanen fra Francisco Partners, som fortsætter i bestyrelsen som næstformand.
 

Tidligere bestyrelsesformand Petri Oksanen udtaler:

- Vi er taknemmelige for at have fået Klaus Holse tilbage i EG's bestyrelse. Klaus har haft en imponerende karriere og har senest været medvirkende til at skabe imponerende vækst og værdiskabelse i SimCorp. Det faktum, at han allerede har et indgående kendskab til EG – og derudover en stor forståelse for vertikale softwareløsninger – gør ham til den perfekte formand for EG's fortsatte vækstrejse.
 

Den nye bestyrelsesformand Klaus Holse udtaler:

- Jeg glæder mig til at vende tilbage som bestyrelsesformand for EG. Ikke mindst ser jeg frem til at arbejde sammen med CEO Mikkel Bardram og hans dygtige ledelsesteam, der gennem de seneste par år har gennemført en bemærkelsesværdig transformation af hele virksomheden. EG har gennemført 19 succesfulde virksomhedsopkøb i løbet af de seneste to år og har dermed skabt en robust og bred produktportefølje. Ledelsen har også formået at udvikle en unik forretningsmodel for vertikal software, hvor EG konkurrencedygtigt adresserer sine kernemarkeder på tværs af geografiske områder. Det, og meget mere, sætter EG i en unik position til yderligere at øge sin markedsandel på et marked i vækst.

In English: Klaus Holse has been elected as the new chairman at EG
 

Udover Klaus Holse består bestyrelsen i EG, der ejes af kapitalfonden Francisco Partners, af følgende bestyrelsesmedlemmer:

  • Næstformand Petri Oksanen (Francisco Partners)
  • Carsten Knudsen (professionelt bestyrelsesmedlem)
  • Deep Shah (Francisco Partners)
  • Jane Wiis (CEO for it-virksomheden DBC)
  • Mike Barry (Francisco Partners)
  • Quentin Lathuille (Francisco Partners)
  • Tom Kilroy (CEO for softwarevirksomheden Keyloop)
  • Brian Frandsen (medarbejdervalgt)
  • Poul Rabjerg (medarbejdervalgt)
  • Stein Rustad (medarbejdervalgt)

 

Yderligere oplysninger

Mikkel Bardram, CEO EG A/S.
 

Om EG

EG leverer vertikal software, der hjælper vores kunder med at udvikle deres virksomhed yderligere. 

EG har mere end 1.500 medarbejdere, der primært arbejder fra lokationer i Norden samt på et fælles udviklingscenter i Polen. Vi udvikler, leverer og servicerer vores egen software til kunder i den private og offentlige sektor.

Læs mere om EG