Medarbejdernyt i EG Clinea-teamet
01. oktober 2021

Medarbejdernyt i EG Clinea-teamet

Vi har glædet os til at udvide med flere kolleger i supporten, da vi oplever stigende travlhed og naturligvis gerne vil nedbringe ventetiden og servicere jer bedst muligt.

Tag godt imod to nye konsulenter, som er:


Peter Bleiken, supportkonsulent

Jeg er startet i oktober i EG Clinea-teamet i Kolding, og jeg ser frem til at være en del af EG. De seneste ti år har jeg arbejdet som kundekonsulent inden for webshops og har tidligere været teamleder/administrator af intern it i en større virksomhed.

Privat bor jeg i Lund nær Horsens, er 50 år og har en datter på 18. Fritiden bruger jeg blandt andet på min motorcykel og forsøger at passe træningen i fitnesscentret. Jeg glæder mig til arbejdet med alle jer kunder.


Hjalte Rossau Østergaard, junior supportkonsulent

I august startede jeg som junior supportkonsulent i EG Clineas support. Jeg er 19 år, bor i Horsens med mine forældre og lillebror. I øjeblikket er jeg ved at tage min uddannelse inden for IT-support på Syddansk Erhvervsskole.

Jeg er musikinteresseret og lytter i min fritid meget til musik og samler på vinylplader. Jeg ser frem til at møde jer.


Birgitte Boesen Qvist er gået på pension

Derudover er en af vores mest dedikerede medarbejdere i supporten stoppet - efter 44 år i EG:

Birgitte Boesen Qvist, som rigtig mange af jer kender, er gået på pension i juli. Birgitte har været med hele vejen fra EG startede i 1977 og kunne således fejre 40 års jubilæum i 2017.

Birgitte har været en fantastisk kollega, altid opdateret på fagligt nyt og en god supporter i 'first line', hvor hun har svaret på et bredt udsnit af spørgsmål og været god til at hjælpe jer kunder på vej til svar.
Vi ønsker Birgitte et godt og velfortjent otium og tak for indsatsen i EG.