EG underskriver aftale om køb af Jydacom for at udbygge positionen i den finske byggebranche
13. oktober 2021

EG underskriver aftale om køb af Jydacom for at udbygge positionen i den finske byggebranche

København den 13. oktober 2021. EG, et af de førende nordiske softwareselskaber, har i dag underskrevet en aftale om køb af den finske software applikation Jydacom og relaterede aktiviteter med ejeren, finske TietoEVRY.

Jydacom er specialiseret i software til den finske byggeindustri.

In English: EG signs agreement to acquire Jydacom

- Over 400 større byggeentreprenører bruger platformen, og det gør Jydacom til en af de største leverandører af software til den finske byggebranche. EG's vækst i Finland giver os muligheden for at sætte et markant nordisk aftryk i branchen", siger Mikkel Bardram, CEO i EG og tilføjer:

- Dette vil være EG's tredje opkøb i Finland i år, og det betyder, at vi får mere end 100 medarbejdere med et dybt branchekendskab i Finland.

Jydacom står stærkt blandt de større finske byggevirksomheder.

- Omkring halvdelen af virksomhederne i Top 100 for byggevirksomheder i Finland bruger Jydacoms software. Sammen med Jydacom vil vi få over 14.000 kunder i Norden. EG opkøbte for et par uger siden Silverbucket og har nu indgået aftale med Jydacom. Jeg glæder mig over, at det vil give os en god position i byggebranchen i Finland, siger Aleksander Bjaaland, VP i EG Construction.
 

Administrerende direktør for Jydacom, Hannu Mäkimattila, siger:

- Vi har samme fokus som EG på at levere software, der understøtter kundernes specifikke forretningskrav. Jydacom er en SaaS-løsning til projektstyring, estimering af omkostninger, indkøb, økonomi og betaling med integration til løn og skat. Vi ser frem til at blive en del af EG og udvide vores portefølje til kunderne med EG's nordiske løsninger.

EG har d. 13. oktober underskrevet aftalen om at overtage Jydacom fra TietoEVRY. Salget forventes gennemført inden udgangen af 2021.

På to år har EG investeret mere end to milliarder kroner i danske og nordiske softwarevirksomheder.
 

Yderligere information

Talsperson
Mikkel Bardram, CEO, EG A/S

Pressekontakt
Communication Manager Per Roholt, +45 2060 9736
 

Om Jydacom

Jydacom understøtter byggefirmaer i at drive deres forretning effektivt. Jydacom-løsningen omfatter blandt andet projektkontrol, estimering, omkostningsstyring samt administration af økonomi og løn. Virksomheden beskæftiger 50 bygge- og it-specialister og har været på markedet siden 1981. Jydacom har domicil i Jyväskylä i Finland.

Læs mere på jydacom.fi

Om EG A/S

EG er en markedsledende leverandør af branchespecifik standardsoftware til private og offentlige kunder i Norden. EG's Software-as-a-Service er udviklet af specialister med dyb brancheviden, der understøtter kundernes forretningskritiske og administrative processer. EG beskæftiger over 1.500 medarbejdere primært i Norden. Koncernens omsætning var 1,4 mia DKK i 2020.

Læs mere på eg.dk