Zavann
19. november 2021

Svenske Zavann får sin første kunde i Norge

Svenske Zavann blev i august 2021 en del af EG for at komme bredere ud på det nordiske utility-marked, og nu er den første aftale med norsk selskab i hus.

- Det viser, at det er en rigtig god ide at stille de bedste nordiske løsninger til rådighed for vores kunder på tværs af landegrænserne, lige som strømmen jo flyder frit mellem forbrugerne i landene, siger direktør Rasmus Dalby Martinussen, EG Utility.

Zavann's første kunde i Norge er Bærum Energi i Lysaker, der har valgt el-handelssystemet, Gasell.

Vi er meget stolte over, at det netop er Berum Energi, der har købt vores løsning. Chief Consultant, Madeleine Leiding, Zavann

Bærum Energi sælger el til kunder både til faste og variable priser.

- Vi ser frem til implementeringen i 2022, og vi er allerede i gang med forberedelserne. Allerede nu har vi reduceret bemandingen med 20%, idet vi ser frem til bortfald af en række administrative opgaver, automatiserede salgsprocesser og mindre arbejde end forventet med selve implementeringen af Zavann, siger administrationschef Tom Gulbrandsen, Bærum Energi.

Bærum Energi er en af bare 24 norske el-leverandører der er DNV certificeret. Det betyder, at virksomheden har gennemgået en omfattende certificeringsproces for at opfylde kravene om høj kundepleje og seriøs drift.

Zavann er specialiseret i afregnings- og handelssystemer med tilhørende tjenester, der hjælper forsyningsselskaber, der handler med el, med at få større succes.

Den cloudbaserede løsning, Gasell, tilbydes som SaaS med et BPO-produkt, hvor Zavann AB tager det fulde ansvar for kundernes faktureringsprocesser i el-detailhandlen.

Derudover supplerer Zavann EG's produkter med et bredere servicetilbud til forsyningsselskaber, der handler med el så fx output management-løsninger og løsninger til fuldmagter.

Zavann har hovedkvarter i Solna i Sverige og er en integreret del af EG's Utility-forretning, der omfatter mere end 200 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Læs mere om Zavann og Gasell

Læs mere om EG's forsyningsløsninger