Addio - Et nyt bedemandssystem fra EG Brandsoft
15. marts 2021

Nyt bedemandssystem fra EG Brandsoft

EG Addio er et nyt digitalt bedemandssystem fra EG Brandsoft,
der matcher bedemandens hverdag 'on the go'.

Med den nye it-løsning EG Addio fra EG Brandsoft bliver det nemmere for bedemændene at administrere opgaverne i hverdagen. Addio-branchesystemet virker på både mobil, pc og iPad. Det gør, at bedemanden kan tage sagerne med sig, behandle dem undervejs og have overblikket i forretningen uden at skulle køre på kontoret.


Nyeste teknologi i branchens mest brugervenlige system

EG Addio-it-løsningen er erfaring og moderne teknologi i ét. Mange nye funktioner digitaliserer administrationen helt, fx drag and drop til bilag, indbygget kort, integrationer til dem, bedemanden arbejder sammen med og nem kommunikation med pårørende via e-Boks, sms og mail. Funktioner, der gør EG Addio til det mest brugervenlige bedemandssystem til dato.


Indbygget kort og digitale underskrifter

I EG Addio kan bedemanden hurtigt oprette sager på et indbygget kort, se adresser, udfylde nødvendige punkter og se, hvor en pårørendesamtale skal holdes.

Et iPad-modul gør, at bedemanden under samtalen med pårørende kan fuldføre hele sagen, idet EG Addio har integration til blandt andet Danske Stenhuggerier, digital anmodning om begravelse og dødsannoncer. Samtidig kan man vise de pårørende et altid opdateret katalog med kister, urner, blomster mv. fra de forskellige leverandører.

Bedemanden kan sammen med de pårørende underskrive direkte på skærmen, på prisoverslag og på fuldmagt og samtykkeerklæringer. EG Addio er desuden fuldt integreret til økonomisystem og fakturering.


Vil du høre mere om EG Addio?

Kontakt os og få en præsentation af det brugervenlige bedemandssystem med helt nye funktioner, der gør hverdagen digital og enkel for de danske bedemænd.

Læs meget mere om EG Addio her