EG har frasolgt IT Minds
15. marts 2021

IT Minds skifter ejer

Efter syv år som ejer har EG valgt at frasælge konsulenthuset IT Minds til Visma Custom Solutions. Frasalget skyldes, at IT Minds i dag falder uden for EG's fokus på egen udviklet software inden for specifikke brancher.

- Det været spændende at følge og støtte IT Minds på deres rejse fra en mindre iværksættervirksomhed med en omsætning på DKK 17 millioner til en vækstsucces med tæt på DKK 100 millioner kroner i omsætning i 2020, siger CEO Mikkel Bardram, EG.

Undervejs er IT Minds blevet kåret som Gazelle-virksomhed i 2015, 2016, 2017 og 2018, og virksomheden har oparbejdet en imponerende kundeliste, der blandt andet omfatter halvdelen af Danmarks C25 virksomheder, flere ministerier og en række kommuner.

- Det er et ganske imponerende resultat, som IT Minds ledelse og engagerede medarbejdere skal have den fulde ære for, siger Mikkel Bardram, EG.

For EG har ejerskabet af IT Minds været et plus, og frasalget af IT Minds skal alene ses som en konsekvens af virksomhedens strategiske beslutning om at fokusere på egen software.

IT Minds bliver nu en del af Visma Custom Solutions og kan vokse sig til næste niveau sammen med den nye ejer.

- Det har været en fornøjelse at have IT Minds som en del af EG-familien, og vi ønsker både virksomheden og ikke mindst medarbejderne fortsat god vind fremover, siger Mikkel Bardram og tilføjer:

- Provenuet fra salget vil blive brugt til at investere i vores brancheløsninger og i opkøb af specialiserede softwarevirksomheder.

Sælger og køber er enige om ikke at videregive oplysninger om salgsprisen og andre vilkår for transaktionen. 

Læs pressemeddelelsen