EG Hardware - Lenovo
18. marts 2021

EG Healthcare: Bedre vilkår med nyt fælles hardware-sortiment

Et fælles hardware-sortiment i EG Healthcare giver fremover bedre betingelser for dig som EG Clinea-kunde. Garantien er udvidet, og du kan tegne service på alt hardware i klinikken.

Da A-Data sidste år kom ind i EG Healthcare, havde A-Data forskellige leverandører af hardware. Derfor var det naturligt, at vi sammen skulle finde et nyt fælles sortiment at tilbyde alle kunder. Vel at mærke et udvalg af it-udstyr, der bedst egner sig til de mange forskellige praksisopgaver.

Udstyr der passer til praksis

Det er nu lykkedes at finde et fælles udbud af hardware. Sortimentet dækker bredt og lever op til den høje kvalitet, vi ønsker. It-udstyret i klinikken skal matche den travle dagligdag i praksis med mange patienter.
Fordelen ved et 'velplukket' fælles udbud er synergi, fordelagtige priser og vilkår for alle.

EG Healthcare og A-Data har tilsammen haft forskellige typer hardware, fra flere forskellige leverandører. I en del år har Lenovo været EG Healthcares leverandør af servere, arbejdsstationer, bærbar pc'ere og skærme, mens A-Data har haft stærkt samarbejde med en lokal leverandør, hvor enheder blev sat sammen efter behov.


Lenovo som hovedleverandør

Servere, arbejdsstationer, bærbare pc' ere og skærme bliver fremad leveret af Lenovo. Desuden fortsætter vi i EG Healthcare med at tilbyde et godt udvalg af komplementær-hardware, fx ankomstterminaler og tidskortprintere mv.


Få bedre garanti og tegn service på alt hardware

Nyt i det fælles tiltag er, at vi tilbyder gratis 12 måneders onsite garanti på servere, pc'er, ankomstterminaler og firewalls, du køber hos EG Healthcare. Desuden øger vi garantiperioden fra 12 til 24 måneder på alt hardware købt hos os.
Vi udvider således med en ekstra tryghed, når I vælger os som leverandør af hardware-udstyret.

Vi vil også fremover tilbyde et nyt servicekoncept på hardwaren. Det betyder, at du kan tegne service på ALT hardware i klinikken, ikke kun på det udstyr, der er købt hos os. Servicen tilbyder vi på tre niveauer, så det er muligt at tegne netop den aftale, der passer bedst.
Det er et servicekoncept, A-Data tidligere har tilbudt, og som har været meget populært.

Kontakt os gerne for mere info om det nye hardware-sortiment og det nye servicekoncept.