Energi Ikast - MobilePay
23. februar 2021

Forsyningskunder får den optimale betalingsløsning med MobilePay

EG Utility er den førende integrator af forsyningsselskaber til MobilePays faste betalinger. Senest har Energi Ikast styrket den digitale brugerrejse og samtidig høstet kontante besparelser. MobilePay glæder sig over det tætte og effektive samarbejde med EG Utility.

Hvis du som forsyningsselskab i dag vil give dine kunder den bedste brugeroplevelse og samtidig presse dine egne omkostninger markant ned, så er MobilePay umuligt at komme udenom. Det fastslår Senior Product Manager hos EG Utility, Henrik Hjorth Hansen.

”Kan man i dag ikke tilbyde sine kunder MobilePay til faste betalinger, så risikerer man at blive fravalgt. MobilePay er ganske simpelt smartere og mere fleksibelt. Det skaber en strømlinet digital brugerrejse, så virksomheden kan reducere omkostningerne i forhold til de nuværende løsninger,” fastslår Henrik Hjorth Hansen.

EG Utility hjælper Energi Ikast med integration af MobilePay

EG Utility har specialiseret sig i at kunne integrere MobilePay til forsyningsselskabers økonomisystemer, så selskabets slutkunder oplever den optimale brugerrejse. Energi Ikast har nyligt fået hjælp af EG Utility til at løfte opgaven. Det lokale multiforsyningsselskab tilbyder derfor nu 2.600 kunder at betale den seneste papirregning mobilt og samtidig blive oprettet til automatisk MobilePay-betaling.

”Det er en massiv forbedring for kunderne. Hele deres betalingsoplevelse bliver nu digitaliseret og samtidig fuldt transparent. For vores selskab er der samtidig store administrative og økonomiske fordele, typisk omkring fem kroner pr. faktura,” konstaterer Jørgen Mosegaard, direktør for Energi Ikast.

Han glæder sig især over, at kunderne får tilsendt el-, vand- og varmeregninger til mobiltelefonen, hvorfra der automatisk betales med MobilePay, uanset hvor kunden befinder sig. Det vil tydeligt reducere antallet af rykkere.


MobilePay meget glad for samarbejdet med EG Utility

Hos MobilePay er der stor tilfredshed med samarbejdet med EG Utility.

”Vi samarbejder tæt med EG Utility om at hjælpe hver enkelt forsyningskunde i gang på en smidig, dialogbaseret og fagligt kvalificeret måde. Målet er altid at øge kundetilfredsheden hos forsyningsselskabets slutkunder,” siger Flemming Meyer, account manager hos MobilePay.

Læs mere om EG Mobile Invoicing

Læs mere om MobilePay til faste betalinger

Læs mere om Energi Ikast og MobilePay