EG bekræfter opbakning til FN's Global Compact
16. februar 2021

EG bekræfter opbakning til FN's Global Compact

I den årlige statusrapport til FN bekræfter EG sin opbakning til FN's Global Compacts ti principper for ansvarlig virksomhedsledelse. Herunder respekt for menneskerettigheder og arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption samt en udtrykkelig anerkendelse af FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

I rapporten EG UN Global Compact – Communication on Progress kan du læse mere om, hvordan vi har arbejdet med vores samfundsansvar i 2020.

"Vi har gjort gode fremskridt med vores CSR-initiativer, og det bliver mere og mere en integreret del af den måde, vi arbejder på. Jeg er stolt af vores CSR-resultater i 2020," siger administrerende direktør Mikkel Bardram, EG A/S.

Som en del af vores løbende aktiviteter har vi skiftet til vindkraft for alle faciliteter i Danmark, implementeret en mangfoldighedspolitik og ikke-diskriminerende politik og igangsat et compliance-projekt, hvor vi har justeret alle standardbaserede databehandlingsaftaler efter Datatilsynets reviderede standarder eller click-to-accept-løsninger, hvor det er muligt. Samtidig tog vi os godt af vores 21.000+ kunder, onboardede otte nye virksomheder og implementerede en fælles driftsmodel på tværs af hele koncernen.

"Fremadrettet fokuserer vi på de tre vigtigste CSR-forhold for virksomheden inden for vores indflydelsessfære," siger Mikkel Bardram og påpeger, at EG ønsker at være:

  • En klimapositiv softwarevirksomhed
  • En alsidig og samlet arbejdsplads i verdensklasse
  • En ærlig, pålidelig og ansvarlig softwarevirksomhed

"Vi tror på, at disse tre målsætninger fører os til både bæredygtighed og lønsomhed," siger administrerende direktør Mikkel Bardram, EG A/S.

Læs EG UN Global Compact – Communication on Progress 2020 (pdf)