Bedemand Berner: EG Addio er et rart system at arbejde i
20. april 2021

Bedemand Berner: EG Addio er et rart system at arbejde i

EG Addio er et nyt intuitivt bedemandssystem fra EG Brandsoft, der matcher bedemandens hverdag 'on the go'. En af de første bedemænd på det nye system er Mikkel Kristensen fra Bedemand Berner.

- Addio er nemt at navigere i. Det giver et super hurtigt overblik og er brugervenligt, siger bedemand Mikkel Kristensen fra Bedemand Berner, der er en begravelsesforretning med over 20 afdelinger på Sjælland.

Med det digitale bedemandssystem EG Addio fra EG Brandsoft bliver det nemmere for bedemændene at administrere opgaverne i hverdagen. I Danmark er der ca. 55.000 dødsfald om året, som behandles af omkring 400 bedemandsforretninger.

- I EG Addio får jeg hurtigt et overblik over, hvad der fx mangler på sagen. Der er mange nye gode detaljer i systemet, blandt andet al korrespondance på sagerne og super let mulighed for at gemme bilag på sagen, fortæller bedemand Mikkel Kristensen.

Addio-branchesystemet virker på både mobil, pc og iPad. Det gør, at bedemanden kan tage sagerne med sig og have overblikket i forretningen uden at skulle køre på kontoret.

Branchens mest brugervenlige system

EG Addio-it-løsningen er moderne teknologi og erfaring i ét. Mange nye funktioner digitaliserer administrationen helt, fx drag and drop til bilag, indbygget kort, integrationer til dem, bedemanden arbejder sammen med og nem kommunikation med pårørende via e-Boks, sms og mail. Funktioner, der gør EG Addio til det mest brugervenlige bedemandssystem til dato.

Digitale underskrifter og indbygget kort

I EG Addio kan bedemanden hurtigt oprette sager, hvor man på et indbygget kort kan se adresser, udfylde nødvendige punkter og se, hvor en pårørendesamtale skal holdes.

Et iPad-modul gør, at bedemanden under samtalen med pårørende kan fuldføre hele sagen, idet EG Addio har integration til blandt andet Danske Stenhuggerier, digital anmodning om begravelse og dødsannoncer. Samtidig kan man vise de pårørende et katalog med kister, urner, blomster mv. fra de forskellige leverandører. Kataloget er altid opdateret.
Bedemanden kan sammen med de pårørende underskrive direkte på skærmen, på prisoverslag og på fuldmagt og samtykkeerklæringer. EG Addio er desuden fuldt integreret til økonomisystem og fakturering.

- Som bedemand får man hurtigt en tryghed i forhold til, hvor tingene befinder sig i EG Addio, siger bedemand Mikkel Kristensen og tilføjer:

- Kort og godt er det er rart system at arbejde i.

Se mere om EG Addio og hvilke moduler, apps mv. der er med i det nye bedemandssystem fra EG Brandsoft.