EG eksekverer strategien og øger omsætningen med 15% i 2020
23. april 2021

EG eksekverer strategien og øger omsætningen med 15 % i 2020

EG fortsætter med at vokse og forfølger missionen om at levere markedsledende vertikal software. Omsætningen er steget med 15 procent til 1.439 million DKK, og driftsresultatet viser en stigning på 20 procent. Toplinjen er positivt påvirket af otte opkøb i 2020 af succesrige softwarevirksomheder, og også den digitale omstilling under COVID-19, kan aflæses positivt i regnskabet.

Den danske softwarevirksomhed EG A/S står nu ved afslutningen på en treårig transformation i 2021, som grundlæggende har forbedret virksomhedens kompetencer og markedsposition. EG har investeret i en fælles driftsmodel, der effektivt integrerer og forbedrer de opkøbte virksomheder og fortsætter med at eksekvere på en ambitiøs opkøbsstrategi.

Ifølge EG's CEO, Mikkel Bardram, viser dette års regnskab, at strategien virker, og at organisationen er på sporet:

- 15 procent øget omsætning og 20 procent øget driftsresultat er vi meget tilfreds med i et år, som ikke bare har været udfordrende for os, men også for rigtig mange af vores kunder på grund af COVID-19. Vi har investeret i otte succesrige virksomheder og fået en masse nye kolleger samtidig med, at vores forretning med stor smidighed har tilpasset sig situationen. Vi præsterer flotte resultater, siger Mikkel Bardram, CEO i EG.

EG har styrket sin markedsposition

EG har oplevet vækst inden for software (SaaS) på abonnement inden for specielt byggeriet, sundhed og forsyning. Investeringerne i en ny intern driftsmodel på tværs af EG har øget effektiviteten og forbedret softwareløsningerne til kunderne.

- Vores strategi går ud på, at vi vil være de bedste inden for branchespecifik software, som særligt appellerer til de virksomheder, der under pandemien har accelereret deres digitale udvikling. Et af de steder vi kan se vækst i 2020, og hvor vi forventer fortsat vækst de kommende år, er vores abonnementsløsninger, som giver virksomhederne mulighed for at digitalisere og opnå effektiviseringer, uden at løbe en stor finansiel risiko, siger Mikkel Bardram.

EG vil fortsætte sin mission om at levere markedsledende software med målet at gøre vores kunder i stand til at blive de førende i deres industri.

- I 2020 har vores organisation bevist, at vi kan gennemføre en stor transformation og levere flotte resultater – både for os og for vores kunder. Vi fortsætter med at forbedre vores fælles driftsmodel samt at købe dygtige softwarevirksomheder, for at styrke vores løsninger til kunderne, ligesom vi forventer at holde samme kadence i vores vækst, slutter Mikkel Bardram.
 

Om EG

EG leverer branchesoftware, der hjælper vores kunder med at udvikle deres virksomhed yderligere.

EG har mere end 1.500 medarbejdere, der arbejder fra lokationer i Skandinavien, Polen og Indien. Vi udvikler, leverer og servicerer vores egen software til 21.000+ kunder i den private og offentlige sektor.

Årsrapport 2020 (pdf)

Læs mere om EG