Morten Breuning salgschef i EG Clinea
12. oktober 2020

Setup skal være helt rigtigt

- Vi laver en langsigtet plan med grobund i erfaringer og dialoger mellem afdelingerne og brugerne, siger Morten Breuning, manager i EG Healthcare Sales.

Planen er at skynde sig langsomt og bruge den tid og de ressourcer, der skal til for at lave det helt rigtige setup for alle kunder. Med åbenhed i kommunikationen undervejs.

To fantastiske platforme i dag

- Vi har i dag to stærke platforme og to stærke teams fra EG Healthcare og A-Data. Og ingen burning platform. Vores brugere har masser af kvalitet i vores løsninger i dag, og fremadrettet kan vi skabe endnu mere kvalitet sammen. Vi står stærkt rustet nu og til fremtiden, og med den mest moderne teknologi kan vores kunder være trygge, fortæller Morten Breuning, manager i EG Healthcare Sales.

- Der bliver arbejdet intenst lige nu på at blive til ét samlet team. Ingen kunder flyttes fra den ene platform til den anden. Vores planer går i stedet på at skabe en fælles platform over tid for alle vores kunder på WinPLC og EG Clinea.

- Der er ingen hast. Vi står med masser af ressourcer til at få udviklet nye fælles løsninger til vores brugere og er i analysefasen. Det skal være et helt rigtigt setup.

I mellemtiden lægger vi vægt på, at I som brugere kender vores planer og intentioner i forhold til at skabe innovativ sundheds-it, siger Morten Breuning.

Vil åbenhed og kommunikation

Det er ingen hemmelighed, at sammenlægningen af to store lægesystemer kan give reaktioner på markedet, både positive og negative.

- Det har vi respekt for, siger Morten Breuning og fortsætter:

- Derfor er det vigtigt for os at være tydelige i vores kommunikation og blive ved med løbende at komme med en status på, hvor langt vi er kommet i det fælles arbejde.

- Vi ønsker at kommunikere åbent med vores brugere via nyhedsbreve, mails, systeminformationer og webinarer og sikre, at alle får så meget information som muligt om, hvad der sker.

Hvis I har spørgsmål - tag endelig fat i os. Som kunde hos os skal man have oplysningerne fra hestens egen mund, siger Morten Breuning.