EG - A-Data Michael Frank
12. oktober 2020

Helhjertet opbakning til samarbejdet

Tre måneder er gået siden A-Data formelt blev en del af EG Healthcare. Det fælles samarbejde er kickstartet med workshops og aktiviteter på tværs af afdelinger, fx supportere, kundeservice og udviklere. Det lover godt, er konklusionen efter de første måneder. Coronasituationen giver dog udfordringer.

- Arbejdet er i fuld gang og bærer præg af mange ildsjæle, der glædes ved at være med dér, hvor løsninger skabes, siger Jørgen Granborg og tilføjer:

- Det er spændende at se samarbejdet på tværs mellem udviklere, supportere og kundeservice. Der sker meget, og det, vi har sagt om samarbejde, bærer frugt. Vi har to systemer, der er lavet på gode platforme.

Ikke den nemmeste tid at blande blod

Vi står stærkere, og der er ingen tvivl om, at det kommer kunderne til gode, når vi fremad er sammen om at matche myndighedernes krav og de udfordringer, som kunderne står med.

- Det er ellers ikke den nemmeste tid at blande blod. Covid-19 udfordrer alting, og en del af det sociale drive, der normalt er med til at skabe godt samarbejde, er sværere at iscenesætte, siger Jørgen Granborg.

- Men det ændrer ikke ved, at det jeg ser, er afdelinger fra A-Data og EG Healthcare, der virkelig forsøger at skabe fællesskab om de løsninger, vi arbejder med.

Strategien er endnu højere kvalitet i løsningerne

Fælles har vi to lægepraksissystemer, der på nogle områder er vidt forskellige. Men de har begge en høj kvalitet og er baseret på et ønske om en høj grad af faglighed, hvor kvalitet og brugervenlighed er en selvfølge.

Strategien er at finde de områder, hvor vi kan frigøre ressourcer til at lave vores løsninger endnu bedre. Ressourcer til nytænkning og funktionalitet, der giver værdi for vores brugere.

- Vores vidensmedarbejdere eller 'kundernes advokater', som vi kalder dem, deler viden fra både A-Data og EG om funktionerne. Og ja, opgaver løses på forskellige måder, men alle går ind i et fællesskab om at skabe de rigtige løsninger, fortæller Jørgen Granborg.

MedCom-eksamen

Netop nu er er vi ved at forberede os til den årlige eksamen i MedCom, hvor sundhedsvæsenets krav til lægepraksissystemerne testes ved en certificering. Erfaringsudvekslingen til dette arrangement er i fuld gang, igen i et samarbejde, som alle medarbejdere går helhjertet ind i.

- Lad det være sagt med det samme, det gode bliver endnu bedre - og vi er alle en del af det, siger Jørgen Granborg.