Hold klinikken produktiv med EG Healthcare
05. oktober 2020

Arbejd optimalt med komplet EG Healthcare setup

Vi oplever i øjeblikket en opblussen af corona og ingen ved, hvor lang tid virussen vil have konsekvenser for vores samfund og herunder vores arbejde. Er du arbejdsmæssigt rustet til en længere coronaperiode med mere hjemmearbejde?

Coronatiden har indtil nu vist os, at vi kan arbejde fleksibelt online - og at meget arbejde godt kan udføres på afstand med de rette it-løsninger.

Hold klinikken produktiv med sikker patienthåndtering

I EG Healthcare gør vi, hvad vi kan for at ruste alle brugere til, at klinikken kan være optimalt produktiv med sikker håndtering af patienterne, også fra hjemmearbejdspladser.

Ud over opkobling til klinikken står vi som leverandør til rådighed med en hel række ydelser.

Brug EG Healthcare som totalleverandør

EG Healthcare som 360 graders-leverandør tilbyder fx:

  • Komplette work-from-home-arbejdspladser
  • Konsulentbistand
  • Mulighed for telefonpasning
  • It-udstyr som ekstra skærme, bærbare pc' ere, printere mv.

Du kan passe kliniktelefonen andre steder fra

Kender du softPhone? Hvis du har brug for at kunne passe kliniktelefonen uden at være på klinikken, kan vi tilbyde softPhone-løsningen, som let kan oprettes og tilsluttes din hjemme-pc via et usb headset, så patienterne stadig nemt kan kontakte jer.

Log på hjemmefra med kode

Hjemmearbejdspladser er mere relevante en nogensinde. Vi hjælper dig og dine kolleger med at få oprettet en hjemmearbejdsplads via SMS Passcode (2-faktor log-in), hvor I kan logge på og arbejde alle steder, hvor der er en internetforbindelse.

Fleksibiliteten gør, at I kan udføre næsten det samme arbejde andre steder fra som i klinikken. Mange af EG Clineas brugere er glade for netop systemets fleksible log-on. Det er de også i en af Danmarks største lægeklinikker, Lægefællesskabet, hvor over 40 brugere skal kunne være logget på systemet, uanset hvor de befinder sig. I Lægefællesskabet har de blandt andet mange medicinstuderende, som skal kunne arbejde i lægesystemet hjemmefra:

"Man kan logge på alle steder fra. På én dag er vi typisk 22 personer på systemet ad gangen, og det er helt uden problemer", siger Jannik Falhof, praktiserende læge i Lægefællesskabet i Grenaa.

Mere information

Kontakt os gerne på 7260 2610 eller på mailen salg.healthcare@eg.dk og få en snak om jeres behov for at etablere sikre, funktionelle hjemmearbejdspladser, konsulenthjælp, it-udstyr eller andet. I bestemmer selv omfanget af de løsninger, I har brug for.