Lyt til os
11. november 2020

Lyt til os

-Der er så meget, vi gerne vil fortælle, siger Michael Frank Christensen, VP, EG Healthcare, der opfordrer A-Data- og EG Healthcare-brugerne til at deltage i online events, som blandt andet erstatter årsmøderne

Corona giver naturligvis udfordringer i forhold til at mødes til fysiske arrangementer. Derfor må vi mødes på andre måder, så vi kan få dialogen alligevel, lyder det fra Michael Frank Christensen.

– Vi har vilde ambitioner. Kom og spørg og lad os fortælle, hvordan vi ser fremtidsplanerne. Deltag på vores kommende online brugergruppemøder, årsmøder, webinarer mv. Vi vil gerne svare på spørgsmål og give jer brugere en forståelse af, hvordan jeres arbejde i praksis kan understøttes fremad. Vi ønsker fortsat at være en troværdig, kontinuerlig leverandør, og der er den tætte kontakt med jer altafgørende, siger Michael Frank Christensen.

Det havde vi glædet os til

Lægedage i år er som bekendt aflyst på grund af coronasituationen. Forståeligt, men ærgerligt.

– Lægedage er altid en god event, en fantastisk chance for at få hilst på både nye og gamle kunder face to face. Derfor er vi noget kede af, at det ikke er en mulighed i år.

– Vi havde glædet os til i år at kunne stå på Lægedage med Danmarks to bedste lægesystemer. Og så ser vi hvert år frem til at se alle og få en god snak – også med konkurrenternes kunder, siger Michael Frank Christensen med et glimt i øjet.

Information ud hver måned

– Rygter vil sikkert florere efter sammenlægningen af EG Healthcare og A-Data. Men lyt til os, det er det mest fornuftige, siger Michael Frank Christensen og fortsætter:

– Minimum en gang om måneden har vi planer om at sende information ud. Men vi vil stadig helst møde jer, også online.

Deltag i første brugergruppemøde online og få svar på dine spørgsmål

Det første fælles online møde i A-Datas store brugergruppe er torsdag d. 12. november 2020 kl. 16-18. Det fysiske årsmøde er aflyst på grund af corona.

I år gør vi tingene lidt anderledes og afholder det som webinar, så alle kan deltage på sikker afstand. Du går således ikke glip af hverken generalforsamling eller årsmødet i brugergruppen.

For brugerne af EG Clinea vil der være virtuelt brugergruppemøde torsdag d. 26. november kl. 16.00 - 18.30. Mange har allerede tilmeldt sig, og der er tilmeldingsfrist d. 15. november.