BI til EG Cliniea
23. juni 2020

EG og TARGIT går sammen om intelligent lægeløsning

EG og TARGIT går sammen i et strategisk partnerskab, der om kort tid kommer de danske lægehuse til gode. Partnerskabet skal smelte EG Clinea sammen med TARGITs Business Intelligence-løsning for at gøre det nemt for læge- og specialklinikker at danne sig et mere detaljeret billede af deres patienter ved intelligent databrug.

EG Clinea til lægeklinikker er i løbet af få år blevet landets mest udbredte administrationssystemer til håndtering af patienter, journaler, patientkommunikation, tidsbestilling, e-konsultation, m.v. Det er bl.a. sket ved at slå systemer som MedWin og EMAR sammen. Hidtil har løsningerne dog manglet et reelt Business Intelligence-modul, men det skal partnerskabet mellem TARGIT og EG ændre på.

Business Intelligence-løsning til EG Clinea

De to selskaber er således gået i gang med at integrere TARGITs Business Intelligence-løsning i EG Clinea, og det gør det med ét muligt for læger og det øvrige personale på en klinik at dykke ned i klinikkens data.

På den måde kan klinikkens læger danne sig et langt mere detaljeret billede af deres patienter.

- Lægeklinikker har behov for at kunne dykke ned i tal og data for at få et reelt billede af deres patientpopulation, patientkommunikation og ressourcestyring. Det er vi derfor gået sammen med TARGIT om at levere, og da det bliver en fast del af EG Clinea, kommer alle fordelene automatisk vores kunder til gode, siger Michael Frank Christensen, Vice President for EG Healthcare.

Læs mere om EG Clinea - Danmarks førende lægesystem


Partnerskab med stor erfaring

TARGIT's BI-løsning Decision Suite er skræddersyet til små og mellemstore virksomheder og anvendes verden over af mere end 6.000 virksomheder.

Det gør TARGIT oplagt som samarbejdspartner for EG.

- Vi har arbejdet hårdt på at nå til vores nuværende position, og vores kommende brugere rundt om på landets lægeklinikker og sygehuse får især glæde af vores brugervenlighed og alle de nye muligheder, som TARGIT giver i forhold til de sundhedsfaglige elementer og optimeringen af klinikkernes drift. Vi er meget glade for partnerskabet, siger Lars G. Bang, EMEA VP of Sales i TARGIT.

Ny løsning giver store muligheder

Den nye Business Intelligence-løsning bliver en fordel for EG Clinea kunder:

- TARGIT's BI-værktøjer rummer alt, hvad der har at gøre med klinikkens kvalitet, ensartethed, rutiner, kommunikation, økonomi og opfølgning.

Sammen med EG Clinea, der er et af de mest udbredte systemer til lægepraksisser, kommer vi til at stå med en meget konkurrencedygtig løsning, der vil gavne vores kunder fra dag ét, siger  Michael Frank Christensen.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om den nye BI-løsning til EG Cinea, så kontakt venligst:

Lars G. Bang, EMEA VP of Sales i TARGIT A/S, 2632 1962 / lb@targit.com

Michael Frank Christensen, VP, EG Healthcare, EG Bolig & EG Legal, 3091 9409 / mifch@eg.dk