EG Volunteer Program
04. februar 2020

EG indfører frivilligordning for medarbejderne

Alle EG's medarbejdere kan fremover bruge en arbejdsdag om året til frivilligt arbejde.

- EG har i flere år været en del af FN's Global Compact, hvor vi forpligtiger os til at arbejde med god virksomhedsledelse ud fra 10 globale principper om social ansvarlighed. Lige nu ser jeg det som mere vigtigt end nogensinde, at virksomheder som EG tager et medansvar for at skubbe samfundet og klimaindsatsen i den rigtige retning. Vi kan som virksomhed ikke løse alle verdens problemer, men vi kan gøre en indsats, dér hvor vi er. Derfor har vi introduceret EG Volunteer Program for vores medarbejdere, der betyder at de hvert år kan bruge en betalt arbejdsdag på frivilligt arbejde, siger EG's CEO, Mikkel Bardram.

Medarbejderne kan selv bestemme, hvor de vil lægge deres kræfter, så længe der er tale om frivilligt, ubetalt arbejde, der understøtter FN's verdensmål og initiativer med fokus på det sociale, miljøet eller sundhed.

- Eneste krav til medarbejderne er, at de afstemmer tidspunktet med deres leder, og at de deler deres erfaringer. Jeg tror på, at det frivillige engagement smitter, uanset om det handler om at stå en dag i en genbrugsbutik, rydde den lokale strand for plastik, eller hjælpe udfordrede unge med lektier. Håbet er, at vi med EG Volunteer Program kan inspirere hinanden og andre, så vi sammen kan gøre en større indsats for og med hinanden, siger Mikkel Bardram.

Frivilligordningen gælder alle medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Polen.

Frivilligordningen er en del af EG's CSR-strategi og understøtter blandt andet koncernens understøttelse af FN's Verdensmål #17 – Partnerskab for handling.

Læs mere om EG's CSR-strategi (pdf)