EG-Clinea-årsmøde-2020
16. december 2020

EG Clinea årsmøde 2020

Fik du set det hele?

Nu kan du se eller gense årsmødet og få sidste nyt om EG Healthcare og A-Data. Se videoen nederst på denne side.

I år blev mødet virtuelt - denne gang afholdt som webinar på sikker afstand. Heldigvis blev webinaret optaget, og du kan se det hele, hvis du ikke havde mulighed for at være med d. 26. november.

86 deltog og de kunne undervejs stille spørgsmål i chatten, og du får naturligvis svarene. Her får du et kort overblik over, hvad der blev talt om på det virtuelle årsmøde.
 

Meget er sket siden sidst

- I dag står vi med de to bedste systemer, EG Clinea og WinPLC, siger Michael Frank Christensen i sin velkomst. Hør Michael fortælle om fremtiden med de to systemer og de stigende krav i sundhedssektoren, der kommer til at kræve mere it-understøttelse. Michael giver dig de vigtige begivenheder siden sidst, blandt andet opkøb af EG ClinicCare i 2019 og A-Data i år. Få også Michaels syn på, hvordan vi udnytter vores nu samlede ressourcer og ikke mindst hvordan Covid-19 kommer til at bringe nye tider med sig.

Ord fra bestyrelsen om 2020, hvor alt blev forandret

Glæd dig til bestyrelsesmedlem Niels Ulrik Holms videohilsen om, hvordan han ser året, der er gået. Hør hvordan pandemien ændrede alt i praksis, og hvad det har betydet. Niels Ulrik Holm fortæller desuden om arbejdet med den nye BI-løsning, og hvorfor han ser løsningen som et godt værktøj i praksis fremover.

Du kan også høre Niels Ulrik Holms mening om synergien mellem WinPLC og EG Clinea, hans ønsker for 2021 og det fælles samarbejde om fremadrettet lave it, der er tilpasset behovet i praksis.
 

EG Clinea-highlights siden sidst

- Hvilke vigtige forbedringer har udviklerne brugt deres tid på siden sidst?

Jens Engqvist, seniorkonsulent, giver dig et imponerende view over optimeringer i EG Clinea fra version 18.4 i efteråret 2018 til seneste 20.3-version fra oktober 2020. Få genopfrisket det vigtigste og få tip til, hvor du præcis finder alle opdateringsvejledningerne.
 

Sådan får vi det bedste fra to verdener

Fra Tom Søndergaard Pedersen, udviklingschef, får du tekniske detaljer og tidsperspektivet ind i 2022 for planerne med sammensmeltning af WinPLC og EG Clinea-systemerne. Ikke en klassisk migrering, men tænkt som en reel sammensmeltning i de moduler og områder, hvor det giver værdi. Få indblik i mulighederne for fælles framework, fælles webdesign, backend, pilotprojekter - og hele organiseringen af hvordan, vi samler det bedste fra modulerne i de to systemer og får endnu mere volumen.
 

Vejen frem: Det rigtige setup skaber værdi

- Vi har fantastiske muligheder med de to stærke systemer, siger Morten Breuning, salgschef, giver dig et overblik over markedet i sektoren og kommenterer på salg og kommunikation fremad. Vi dækker nu hele den primære sektor. Morten fortæller om de første tiltag, blandt andet et nyt, forbedret hardware servicekoncept og nye sikkerhedstiltag, fx sårbarhedsscanninger.
 

Se det nye EG Clinea Business Intelligence

Nyd Michael Frank Christensens spændende indlæg om det nye rapportmodul. Få præsenteret generiske dashboards, patient- og dataoverblik, intuitiv filtrering og søgninger på blandt andet medicintyper, diagnoser, perioder, ydelser og omsætning i klinikken.

EG Clinea Business Intelligence erstatter i nogen grad det gamle statistikmodul, og du får et kig ind i de nye smarte funktioner.
 

Veloplagt Jens-Henrik Engqvist giver tips & tricks

Gå ikke glip af en stribe informative tips og tricks til EG Clinea. Blandt andet dosisdispensering, opfølgning på patienter, medicinnoter, opsætning af huske-sms-beskeder på aftaletyper, onlinebooking på tidstyper og flere. Dem får du af en dynamisk Jens-Henrik Engqvist, der virkelig formår at give konkrete, overskuelige tips. Nogle tips er relateret til chatten under mødet, hvor deltagerne får svar på deres spørgsmål. Se spørgsmål og svar fra chatten her