Hjemmearbejde
01. april 2020

Videokonsultation og hjemmearbejdspladser

På grund af den aktuelle Covid-19 oplever vi i EG Healthcare et voksende behov for hjemmearbejdspladser og mulighed for videokonsultation. Hjemmearbejdspladser, der giver fleksibilitet og mobilitet. Det er blevet endnu mere aktuelt i øjeblikket, hvor medarbejdere i stor udstrækning er nødt til at arbejde hjemmefra på grund af myndighedernes anvisninger for at begrænse udbredelsen af corona-smitte.

Netop nu assisterer vi mange EG Clinea-kunder med at etablere både videokonsultation og hjemmearbejdspladser. Videokonsultation kan bruges via Min Læge-appen, og alle har mulighed for at komme i gang med videokonsultation. Vi ser, at mange i praksis allerede er i gang med at etablere en hverdag med det.
 

Hjemmearbejdsplads via SMS Passcode

Hos EG Healthcare tilbyder vi hjemmearbejdspladser via SMS Passcode løsning, hvor du logger på med 2-faktor login. Løsningen kræver blot adgang til internettet. Brugeren er personlig og koblet til det mobilnummer, der bliver angivet ved bestilling.
 

Har du tænkt på ekstra skærm til videokonsultation?

En ekstra skærm kan være en god ide til brugere, som kører EG Online og vil anvende videokonsultation. På den måde sikrer du, at du kan have videokonsultation på den ene skærm og din EG Clinea-løsning på den anden skærm – uden at skulle lukke vinduer ned eller skifte mellem skærmbilleder. Ekstra skærme kan naturligvis også anbefales til kunder, der har egen server.

Vi hjælper også gerne med andet ekstra tilbehør til hjemmearbejdspladsen, fx bærbare computere, trådløse mus, printere eller andet. Kontakt os og få et tilbud, der passer til netop dit behov. Ekstra skærme kan hurtigt bestilles og sendes. Vi er klar til at hjælpe på telefonnummer +45 7260 2975 eller på mailen salg.healthcare@eg.dk