aarsmoede
01. april 2020

Nyt: Deltag i EG Clinea årsmøde i Ballerup eller Aarhus

Vi har sammen med bestyrelsen lavet et nyt koncept for EG Clinea årsmødet. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets brugergruppemøder. Vælg mellem enten at deltage i Ballerup eller i Aarhus.

I 2019 var vi kede af, at vi i samråd med bestyrelsen måtte aflyse vores årsmøde, men vi nu ændret konceptet og vil gerne advisere jer om, at vi holder hele to årsmøder i 2020.

For at tilgodese så mange brugere som overhovedet muligt, har vi valgt at lægge et årsmøde i Ballerup og et i Århus. Indholdet vil være det samme på begge møder, derfor kan man tilmelde sig det årsmøde, som passer bedst tidsmæssigt eller geografisk.

 

Møder hos EG

Møderne holdes på disse datoer og steder:
Lørdag d. 19.9 (uge 38) Lautrupvang 24, 2750 Ballerup kl. 08.30-16.30
Lørdag d. 31.10 (uge 44) Dusager 25, 8200 Aarhus N kl. 08.30-16.30

Møderne afholdes hos EG A/S, og vi vil sørge for morgenmad, frokost og lidt godt til turen hjem, når vi er færdige med mødet.
I år har vi valgt at bringe det faglige i højsædet og udelader festmiddagen om aftenen. Til gengæld lover vi, at I får posen fyldt med spændende information og ikke mindst en præsentation af jeres nye rapportmodul.
Alle EG Clinea-brugere er velkomne, og vi håber naturligvis meget at se almen læger, speciallæger og jeres personale.

 

Nyt rapportmodul

Det nye rapportmodul, som vi glæder os til at vise, vil være omdrejningspunktet for dagen.
Som vi tidligere har lovet, vil vi frigive rapportmodulet før sommerferien. Vi lægger ud med et udvalg af kunder, der tester modulet, således at vi kan få rettet småfejl, før vi frigiver modulet til alle.

Ud over præsentationen af det nye rapportmodul, vil der være rig mulighed for at få tips & tricks og ikke mindst sparring med jeres kolleger i faget samt et stærkt team af EG-medarbejdere.
Vi håber meget, at I vil støtte op om disse årsmøder, og vi vil snarest sammen med bestyrelsen sørge for, at det fulde program med tilmelding kommer ud til jer.