Kender du EG PlanTid?
24. april 2020

Kender du EG PlanTid?

Med EG PlanTid kan du slippe for tidskrævende planlægning og registrering. Du kan fx nemt planlægge arbejdstid for kirkegårdens medarbejdere. EG PlanTid er et værktøj, der kort sagt gør det lettere at løse hverdagens opgaver - især de tunge administrative opgaver.

Alle arbejdstimer bliver registreret

Du kan blandt andet lade medarbejderne selv registrere dagens arbejde på en iPad. Dagens opgaver kan defineres på forhånd, så medarbejderen let kan se, hvor mange timer, der skal registreres på den enkelte dag. Det giver sikkerhed for, at alle arbejdstimer kommer med.
EG PlanTid gør det også nemt at planlægge ferie for medarbejdere, ligesom den enkelte medarbejder selv kan følge med i sin aktuelle flex- og feriesaldo via saldooversigten på iPad 'en.

Styr på hvem der har adgang

Du vælger selv at definere lokationer, elementgrupper, arealer og funktioner i opsætningen i EG PlanTid og har på den måde kontrol over, hvilke detaljer, du vil arbejde med. Desuden styrer du medarbejderes adgang i systemets opsætning, så hver medarbejder kun har adgang til de data, der er relevante for hende eller ham.

Overblik over data

De indsamlede data i EG PlanTid kan vises i oversigter på iPad'en eller via Kirkegårdssystemet. Du har også mulighed for at overføre alle registreringerne til Excel via vores Webdata-plugin. På den måde kan du let overskue og analysere data og samtidig udarbejde rapporter.

Fem fordele ved EG PlanTid

- Bygger på Skov & Landskabs kvalitetsbeskrivelser for kirkegårde
- Tilpasses nemt de detaljer, du ønsker, fx lokationer, arealer, funktioner
- Data vises overskueligt på iPad og i kirkegårdssystemet
- Fælles model på tværs af kirkegårde
- Prismæssigt også attraktiv for små kirkegårde

Vil du høre mere om EG PlanTid eller andre af vores branchespecifikke løsninger, er du velkommen til at kontakte os på telefon 9928 3565 eller mailen salg@brandsoft.dk