IT til hjemmekontor og klinik
22. april 2020

IT til hjemmekontor og klinik

Hos EG Healthcare kan vi hjælpe med forskelligt it-udstyr, som kan gøre arbejdet i hverdagen nemmere.
I mange år har vi rådgivet om, solgt og installeret hardware som pc'ere, bærbare computere, skærme, printere, trådløse mus og meget andet til lægepraksisser i Danmark.

Det kan vi naturligvis også tilbyde dig som ClinicCare-bruger.

Vi hjælper mange med at indrette en fleksibel og funktionsdygtig hjemmearbejdsplads, ikke mindst i denne tid med mange Corona-foranstaltninger, som har betydet, at mange har været nødt til at arbejde hjemmefra og online.

Det er vigtigt at have det rette it-udstyr for at arbejde optimalt hjemmefra, fx at have en god skærm eller en ekstra skærm, som gør det lettere fx at skifte mellem skærmbilleder og overskue dagens opgaver.
 

Specielt til erhverv

Har du brug for en bærbar pc, en ny skærm eller måske en laserprinter til hjemmekontoret eller din klinik, kan vi hjælpe dig med en god løsning.

Vi forhandler og håndterer udelukkende Windows-udstyr, og hele vores produktlinje er baseret på - og egnet til erhvervsbrug. Inden for pc'er, skærme og bærbare computere leverer vi Lenovo. Apple-produkter forhandles ikke i EG Healthcare.
 

Skal vi installere EG ClinicCare for dig?

Skærme og printere kan vi levere nu, og fra primo maj kan vi også levere pc'ere til dig, og vi hjælper naturligvis med at få installeret EG ClinicCare-programmet for dig.

Er du interesseret i at høre nærmere, eller står du med et aktuelt behov? Kontakt os gerne, vi er klar til at hjælpe på telefon +45 7260 2975 eller på mailen salg.healthcare@eg.dk