E-learning
01. april 2020

Gratis e-learning for KBU-læger

Hos EG Healthcare ønsker vi at støtte alle KBU-læger, der skal ud i almen praksis eller speciallægepraksis. Derfor kan du, hvis du er KBU-læge i en praksis, der bruger lægeløsningen EG Clinea få gratis adgang til et større e-læringsforløb, der giver dig de bedste forudsætninger for hurtigt at komme i gang med dine lægefaglige opgaver.

Du bestemmer selv, hvornår du vil tage de forskellige dele af forløbet, og det eneste det kræver, er en Windows-PC og internetadgang.
 

Også for andre i klinikken

Vores e-learning er naturligvis også tilgængelig for andre ansatte i klinikken. Måske har I netop i denne Corona-periode ekstra tid til videreuddannelse eller genopfriskning af viden i EG Clinea programmet? Vi tilbyder e-learning til 695 kr. ekskl. moms, hvor normalprisen er 995 kr. ekskl. moms.

Prisen er pr. licens og kan ikke deles imellem brugere. Kurset er gyldigt i en måned fra opstartsdato, og tilbuddet gælder til den 31. maj 2020.

I forbindelse med e-learning har vi fået en anden platform til undervisningen, men det fungerer på samme måde som tidligere med video og øvelser, der gennemgås. Det er dog kun relevant for brugere, som før har anvendt e-learning.

Du bestiller ved at kontakte os på +45 7260 2975 eller mail salg.healthcare@eg.dk. Vi skal bruge navn, mail og ønsket startdato til kurset.