SKI rammeaftaler
19. november 2019

Køb trygt EG's løsninger på SKI uden at komme på glatis

EG er godkendt på tre centrale SKI-rammeaftaler, som offentlige og halvoffentlige organisationer kan benytte med stor fordel, når de ønsker at købe software direkte af EG eller ønsker at gennemføre mini-udbud.

Selv om du ikke ønsker at gå i udbud, kan du trygt købe dine løsninger hos EG uden at komme på glatis.

EG er nemlig godkendt på tre centrale SKI-rammeaftaler som offentlige og halvoffentlige organisationer kan benytte med stor fordel, når de ønsker at købe software direkte af EG eller ønsker at gennemføre mini-udbud.

- For EG er det vigtigt at være godkendt på SKI-aftalerne. Først og fremmest gør det indkøbet lettere for vores offentlige kunder. Dernæst er det faktisk også mere effektivt og tidsbesparende for os som leverandør, når vi kan tilbyde kunderne et sæt aftaler, der er forhandlet på plads på forhånd.

Så kan vi i stedet kan nøjes med at fokusere på den løsning, som kunderne gerne vil have, siger salgsdirektør Per Mouritsen, EG Public.

 

EG og SKI rammeaftalerne

Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) er sat i verden for at hjælpe det offentlige med at spare penge på indkøb. EG er godkendt leverandør på tre SKI-aftaler:

  • SKI 02.06 - Standard software:  Med rammeaftalen kan du købe standard softwareprodukter, som er kompatible med dit eksisterende software inden for fire softwarekategorier. Dermed kan nyt standard software indgå i dit it-miljø uden væsentlige tilpasninger, integrationer og lignende.
    Læs mere om SKI 02.06
  • SKI 02:18 - It-løsninger og -projekter: Med rammeaftale 02.18 kan alle offentlige organisationer købe komplette it-løsninger og -projekter. Det brede sortiment tilbyder software, timebaserede ydelser til udvikling og vedligehold mv.
    Læs mere om SKI 02.18
  • SKI 02.19 – SaaS-Cloud: På aftalen kan alle offentlige organisationer købe standard fagsystemer som software as a service,SaaS-applikationer. SaaS-applikationer er fuldt udviklede slutbrugerapplikationer, der leveres som en internet- eller anden databaseret service.
    Læs mere om SKI 02.19

- Vi ser frem til en tæt dialog med vores kunder om de løsninger, som vi tilbyder på SKI-rammeaftalerne, hvor det er let at holde fokus på det faglige indhold i løsningerne. Som leverandør er vi jo på forhånd forpligtiget til at leve op til en række minimumskriterie inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Ved at benytte SKI's rammeaftaler afløfter vores kunder deres udbudspligt uden at gå på kompromis med hverken faglighed eller kommercielt attraktive handelsvilkår, siger salgsdirektør Per Mouritsen.

Læs mere om, hvordan du kan købe EG's løsninger med fordel på en SKI-rammeaftale.