Tilvalg til EG Clinea
18. juni 2019

Meget mere end bare et it-system til læger

vores hjemmeside clinea.dk har vi tilføjet en fane med muligheder for at tilpasse EG Clinea. Her får du et overblik over vores tilkøbsmuligheder og kan læse mere om de enkelte produkter, der kan være en hjælp i hverdagen. EG Healthcare er meget mere end bare den traditionelle leverandør af journalsystemet. Vi kan også tilbyde klinikken en række andre relevante services, så vi kan være totalleverandør til klinikken.

Ideen med den nye fane på hjemmesiden er naturligvis at give et hurtigt og godt overblik over alle mulighederne. Populære tilvalg er fx disse:

SMS-advisering med automatiske SMS-påmindelser til patienterne, så du minimerer udeblivelser. Når patienten er registreret med mobilnummer i EG Clinea, sørger systemet for resten.

Hjemmearbejdsplads. Fleksibel mulighed for nemt at tilgå EG Clinea fra en hvilken som helst pc med internetadgang. Med SMS Passcode bliver der sendt en kode til din mobiltelefon, og du kan logge på, uanset om du er på sygebesøg, hjemme eller et andet sted.

Kontakt os altid gerne med spørgsmål til systemet eller til de forskellige muligheder – gerne via formularen på hjemmesiden.

Se de mange muligheder her