Lav en aftale med PING IT
25. juni 2019

Husk at bestille sikker destruktion af jeres gamle diske

Reglerne i databeskyttelsesforordningen (GDPR) betyder, at EG A/S ikke længere kan påtage sig ansvaret for eller stå for den lovpligtige sletning af de følsomme data, der ligger på det it-udstyr og andre databærende medier, I skifter ud.

Det betyder, at vores serviceteknikere ikke kan tage jeres databærende medier med, når de er på service- eller installationsbesøg.

EG anbefaler derfor, at vi håndterer og løser opgaverne i samarbejde med virksomheden Ping IT A/S, der er specialiseret i sikker datasletning og håndtering af udfaset it-udstyr.

Lav en aftale med Ping IT

Et nyt landsdækkende samarbejde med Ping IT betyder, at den enkelte klinik efter nærmere aftale kan få Ping IT til at komme direkte ud til klinikken og afhente jeres udfasede databærende medier og udstyr. Derefter bliver alle følsomme data slettet sikkert og dokumenteret, som loven foreskriver det.

Serviceomkostningen starter fra 990 kr. pr. klinik inkl. datasletning af op til 10 databærende medier. Bro- og miljøtillæg kan blive tillagt afhængigt af klinikkens placering.

Du kan høre mere om servicen hos vores teknikere, når de besøger jer, eller du kan tage direkte kontakt til Ping IT på info@pingit.dk eller på telefon: +45 9815 4777.

EG arbejder allerede i dag tæt sammen med Ping IT, da Ping IT håndterer og datasletter alt EG's eget udfasede it-udstyr og databærende medier.