EG A/S - En af Skandinaviens største softwarevirksomheder
03. juni 2019

Francisco Partners gennemfører købet af EG

Francisco Partners overtager en af Skandinaviens førende leverandører af branchespecifik software til over 9.500 offentlige og private kunder for 3,7 milliarder kroner. Transaktionen blev endeligt godkendt af konkurrencemyndighederne den 23. maj 2019.

Ledelsen i EG ser frem til at fortsætte virksomhedens vækst sammen med Francisco Partners, som er en ledende global kapitalfond, der er specialiseret i køb og udvikling af teknologi- og softwarevirksomheder.

- De nye ejere giver os inspiration og kapital til at styrke vores udvikling endnu mere. Vi er lykkedes med at udvikle en førende softwarevirksomhed efter en vellykket eksekvering af vores strategi og en imponerende indsats fra vores medarbejdere. Med samarbejdet er der nu skabt en platform for yderligere vækst i EG, siger EG's CEO Mikkel Bardram.

Petri Oksanen, partner hos Francisco Partners udtaler:

- Vores ambition er med Francisco Partners’ viden og ressourcer at bidrage til EG’s vækst og markedsposition som en af de førende softwarevirksomheder i Norden. Vi ønsker at fortsætte EG’s vækst, både organisk og gennem opkøb inden for branchespecifik software.

- EG står allerede stærkt i en lang række brancher i Skandinavien som leverandør af branchespecifik software, tilføjer Quentin Lathuille, Vice President hos Francisco Partners.

- Vi ser frem til sammen med EG at bygge videre på virksomhedens resultater og løfte virksomheden yderligere.

 

Om EG A/S

EG er en skandinavisk softwarevirksomhed med mere end 1000 medarbejdere, der arbejder fra 15 kompetencecentre i Skandinavien og Polen. Vi udvikler, leverer og servicerer vores egen software til mere end 9.500 private og offentlige kunder. Læs mere på eg.dk

 

Om Francisco Partners

Francisco Partners er en ledende global kapitalfond, specialiseret i tech-virksomheder. Siden grundlæggelsen for mere end 19 år siden har Francisco Partners rejst over 14 milliarder $USD i kapitaltilsagn, samt investeret i mere end 200 teknologivirksomheder, som gør dem til en af de mest aktive og mangeårige tech-investorer. Fonden investerer i de virksomheder, hvor fondens branchespecifikke viden og operationelle kompetencer kan bidrage til at realisere virksomhedernes potentiale optimalt. For mere information om Francisco Partners, se franciscopartners.com

 

Kontakt for yderligere oplysninger
CEO, Mikkel Bardram, EG, telefon +45 2922 6548, e-mail mibar@eg.dk

 

Read in English (pdf)