EG A/S - En af Skandinaviens største softwarevirksomheder
02. juli 2019

Lægeforeningen gør klar til ny ferielov med nyt lønsystem

Lægeforeningen har valgt at gøre sig klar til den nye ferielov med nyt lønsystem til de 365 ansatte og valgte repræsentanter i Foreningen af Yngre Læger, Praktiserende Lægers Organisation og Foreningen af Speciallæger.

Den nye leverandør er EG Silkeborg Data med lønsystemet SD Løn, og der bliver tale om en meget kort implementeringsfase, da løsningen skal leveres inden 1. september 2019, hvor overgangsordningen for den nye ferielov træder i kraft.

- Det har været vigtigt for os at komme i drift, inden overgangsordningen begynder, siger Lægeforeningens administrerende direktør, Bente Hyldahl Fogh:

- Desuden har vi valgt SD Løn, fordi vi oplever EG som en konstruktiv og professionel partner, og vi ser frem til den funktionalitet, som EG Silkeborg Data's lønsystem tilbyder.

EG glad for ny samarbejdspartner

Hos EG Silkeborg Data er man glade for den nye samarbejdspartner:

- Lægeforeningen kan optimere og effektivisere en række eksisterende arbejdsgange med vores decentraliserede løsning, hvor de ansatte via apps selv kan indberette fx kørsel, udlæg, ekstratimer og ferie.

Desuden giver valget af SD Løn til foreningens ansatte rigtig god mening, al den stund at vi i forvejen håndterer løn for mange af foreningens medlemmer ansat i regionerne, siger CEO, Allan Jepsen, EG Silkeborg Data.

Parterne ønsker ikke at oplyse om værdien af kontrakten.

Kontrakten med Lægeforeningen løber fire år med mulighed for forlængelse med yderligere et år, og Allan Jepsen ser frem til det nye samarbejde med lægernes organisationer i Lægeforeningen:

- Vi er godt vant med at vinde de store udbud til kommune og regioner, men vi er mindst lige så glade for at have stærke og spændende organisation og foreninger som Lægeforeningen som kunde, for det er et højt prioriteret forretningsområde hos os, siger CEO, Allan Jepsen, EG Silkeborg Data.

Mange selvejende kunder

Ud over at stå for lønnen til godt 500.000 offentligt ansatte håndterer EG Silkeborg Data nemlig også lønnen til mindst 28.000 lønmodtagere ansat i 135 selvstændige institutioner som Lægeforeningen:

- Vores koncept sikrer, at såvel de offentlige virksomheder som de selvejende nyder godt af, at vi hele tiden er ajour med ny lovgivning som ferieloven og nye overenskomster. Det har også spillet en stor rolle i forhold til, at vi fik opgaven for Lægeforeningen, siger CEO, Allan Jepsen, EG Silkeborg Data.

 

Om Lægeforeningen

Lægeforeningen er en hovedforening, der omfatter medlemmer af lægernes forhandlingsberettigede foreninger: Foreningen af Yngre Læger (YL), Praktiserende Lægers Organisation (PLO) og Foreningen af Speciallæger (FAS). Lægeforeningen varetager lægers interesser ved at søge indflydelse på politiske holdninger og beslutningsprocesser, der har betydning for sygdom og sundhed og lægers arbejde.

Læs mere på https://www.laeger.dk/

 

Om EG

EG er en skandinavisk softwarevirksomhed med mere end 1.000 medarbejdere, der arbejder fra 15 kompetencecentre i Skandinavien og Polen. Vi udvikler, leverer og servicerer vores egen software til mere end 9.500 private og offentlige kunder. Læs mere på eg.dk.

Læs mere: Se vores tema om sundhed