Lægedage 2020
13. december 2019

Lægedage med tryk på

EG Clinea deltog som vanligt på Lægedage i 2019. Flere hundrede besøgte vores stand, og det var en uge med fuld tryk på.

Vi sætter stor pris på at have lejlighed til at tale med så mange af vores daglige brugere. Det giver rig mulighed for at få debatteret gode emner og rette blikket mod områder, hvor vi kan gøre det endnu bedre, blandt andet rapportmodulet og forbedrede søgemuligheder på tværs i EG Clinea.

Heldigvis var stemningen i top, og vores brugere er glade for systemet i hverdagen. Vi fik masser af forslag til løsningsforbedringer og også samarbejdsmuligheder med tredje parter. Alt sammen vigtige input, som vi vil arbejde med.

+30 nye klinikker
Lægedage er også stedet, hvor vi kan hilse på kommende kunder. Mange interesserede var forbi EG Clinea standen for at få et indtryk af systemet og de mange muligheder og fordele, vi kan give praksis i hverdagen.

Det understreger blot den opfattelse, som vi har gået med i løbet af året. EG Clinea er et interessant sted at kigge hen, og med flere end 30 nye klinikker i løbet af 2019 tegner året til at blive endnu et år, som vi vil se tilbage på med glæde.