Sundhedsledelse
14. april 2019

Mød EG på Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenets Årsmøde 2019

Når Dansk Selskab for Ledelse i Sundhedsvæsenet, DSS, holder årsmøde i slutningen af april, er der lagt op til en debat om sundhedsområdet nu og de næste 10 år. Den debat er EG naturligvis en del af.

På årsmødet tager sundhedsvæsenets ledere temperaturen på den overophedede patient, der lige nu lider af reform-feber.

DSS påpeger selv, at der næppe er i tvivl om, at sundhedsvæsenet vil udvikle sig markant frem mod 2029, og stiller spørgsmålet, om nye it-muligheder og anden ny teknologi kan bidrage til at skabe mere og nemmere sammenhæng i den kliniske hverdag, som for mange patienter og ansatte er præget af stor kompleksitet.

– Politikerne har med deres forslag til en reform af sundhedsvæsenet kickstartet en samfundsdialog, hvor rammer og betingelser for det fremtidige sundhedsvæsen bliver endevendt, siger divisionsdirektør Johnny Iversen, EG:

– Uanset hvordan de politiske forhandlinger ender, er der ingen tvivl om, at reformarbejdet vil påvirke den offentlige digitalisering af sundhedssektoren og give genlyd i hele den offentlige sektor, også i forhold til kommuner og almen praksis. For en forudsætning for, at en reorganiseret sundhedssektor kan fungere, er, at der skabes stabile og effektive digitale løsninger, der understøtter de mange aktørers behov, siger divisionsdirektør Johnny Iversen, EG.

Læs mere: Se vores tema om sundhed

 

DSS fokuserer på sundhed og ledelse

Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet – forkortet DSS – er et tværfagligt netværk og inspirationsforum for aktører i det danske sundhedsvæsen med interesse for strategisk og operationel ledelse.

Årsmødet holdes den 24. til den 26. april 2019 i Svendborg, hvor du kan møde EG på stand 2.

Mødet er tværfagligt og henvender sig til aktører i sundhedsvæsenet, herunder ledere og mellemledere på alle niveauer og sundhedsfaglige personer med interesse for emnet.

Læs mere om arrangementet på DSS' egen hjemmeside