Nem ID til EG Clinea
26. september 2018

Få NemID til din klinik med den nye patientportal

Snart vil det være muligt at give klinikkens patienter endnu nemmere adgang til tidsbestilling, receptfornyelse og anden kommunikation med klinikkens personale. Det sker som led i, at den nuværende Clinea Patientportal bliver erstattet af en ny patientportal, hvor integration til NemID vil være en tilkøbsmulighed.

De fleste borgere i Danmark er allerede fortrolige med NemID som logintjeneste, da NemID bruges i mange forskellige sammenhænge. Derfor bliver NemID nu integreret med patientportalen. Resultatet er et solidt og sikkert tofaktorlogin med større tryghed for borgeren og mindre support for den enkelte læge, da det vil være muligt at lave automatisk brugeroprettelse og på den måde undgå de manuelle håndteringer af loginbestillinger i EG Clinea.

Integrationen til NemID kræver, at klinikken benytter den nye patientportal, der erstatter den tidligere version kaldet Clinea Patientportal. Selvom klinikken ikke er begyndt at bruge den nye patientportal endnu, er det vigtigt, at man allerede nu bestiller NemID-integrationen, hvis man ønsker at benytte det.

Se, hvordan du kommer i gang med NemID