09. oktober 2018

EG vinder fornem europæisk pris

EG har vundet den prestigefyldte pris - Digital Communication Awards 2018 – for bedste digitale projekt og case i Nordeuropa. 
 
Æren blev tildelt EG for det tætte samarbejde med Mediehusene Midtjylland, hvor EG har leveret en samlet digital forretningsunderstøttelse, der skaber nye strategiske konkurrencefordele i mediebranchen. 
 

Mediehuse under pres

For Mediehusene Midtjylland er udfordringerne lige nu de samme, som gælder for medier i resten af verden: Kunderne bliver mere og mere illoyale, der kommer flere og flere nye konkurrenter, forbrugerne ændrer medievaner og er ikke villige til at betale for dybdegående journalistik "som i gamle dage".

Derfor er det en udfordring at gøre de nye digitale produkter endnu mere lønsomme og attraktive for brugerne. 

- Dette projekt gør op med den generelle "one size fits all-tilgang" – hvor alle brugere får samme nyheder og indhold præsenteret.
 
Med denne 360-graders løsning gør vi det muligt at tilpasse medieindhold og kommunikation til hver enkelt kunde baseret på deres adfærd og ønsker til en løsning, hvor machine learning og kunstig intelligens skaber personligt medieindhold i 1.000 forskellige clusters. På baggrund af denne løsning kan Mediehusene nu genkende, målrette, tilpasse og skræddersy kommunikation til den individuelle kunde baseret på fuldstændig datakontrol, siger vice president Villy Gravengaard, EG.
 
 

Stor international anerkendelse

Digital Communication Awards er en af Europas største prisuddelinger. Mere end 700 cases er blevet gennemgået, og ca. 150 cases var nomineret i 35 kategorier. Blandt de øvrige deltagere i konkurrencen var store internationale virksomheder som Volvo, Deutche Bank, Philips og Microsoft. 
 
- Prisen er en anerkendelse af, at EG hjælper vores kunder med at udvikle nye strategiske konkurrencefordele i et presset marked ved at omsætte data til indsigter og intelligent kommunikation, som i sidste ende skaber den hårdt eftertragtede loyalitet, siger vice president Villy Gravengaard, EG.
 
Bag prisen står Quadriga University of Applied Sciences, en international graduate school for Communication Management og Public Affairs i Berlin, Tyskland. Quadriga lancerede Digital Communication Awards i 2011 som en europæisk konkurrence inden for online kommunikation på både praktisk og akademisk niveau. 
 
 

Om EG's vinderteam

EG består af et team på 100 konsulenter i Danmark, Norge og Sverige, der spænder bredt fra data scientists og software-specialister til kreative designere og forretningsudviklere. Derfor kan EG rådgive og udvikle deres kunder hele vejen på deres rejse – fra den forretningsstrategiske sparring til implementering og drift af løsningen.
 
EG leverer specifikke software- og konsulentservices inden for digital strategi, UX/design, digital marketing content, financial planning, e-commerce, sharepoint, business intelligence og data warehouse, xRMm, master data og egne IP-produkter: CrossWork og EGBI for Dynamics.