Digitalisering øger effektiviteten i det offentlige
05. november 2018

Hvordan får vi bedre tid og råd til borgere med særlige behov?

Få svaret fra EG på årets Handicap- og Psykiatrikonference i Aarhus

Hvordan får vi løst flere opgaver i det offentlige for de samme penge?

Sådan spørger KL som optakt til Handicap- og Psykiatrikonferencen, der løber af stablen den 28. november i Aarhus.

- Psykiatrien er jo lige som resten af det specialiserede socialområde underlagt et konstant krav om mere, flere og bedre indsatser for samme penge. Udfordringen, som KL peger på, er derfor stor, siger divisionsdirektør Johnny Iversen, EG:

- Uanset hvordan man vender og drejer tallene, vokser omkostningerne til socialområdet jo år for år, lige som borgernes forventninger til den offentlige service vokser. Vi bliver flere og flere danskere – dermed også flere med sociale udfordringer – og for at toppe udviklingen - lever vi længere, mens arbejdsstyrken skrumper år for år.

Som divisionsdirektør i en teknologi-virksomhed, der lever af at sælge løsninger til det offentlige, er det naturligvis fristende, at svare at digitaliseringen er løsningen på udfordringen. Så det vil jeg gøre, siger Johnny Iversen:

- EG leverer innovative it-løsninger til kommuner og regioner, hvor vi gennem digitalisering gør det muligt hele tiden at nå lidt mere, lidt bedre men med de samme ressourcer.

Derfor er vi naturligvis også til stede på KLs konference i Aarhus, hvor jeg håber, at rigtig mange vil kigge forbi vores stand, så vi kan vise, hvordan vi løser det rehabiliterende samarbejde med fokus på borgeren på tværs af forskellige sektorer, siger divisionsdirektør Johnny Iversen, EG.

Besøg os på konferencen

Hvis du vil se og høre mere om EGs løsninger, så kan du besøge os på stand nr. 31 på KL’s Handicap- og Psykiatrikonference den 28. november 2018, Hotel Radisson Blu Aarhus.