EG Healthcare Lægedag 2018
07. november 2018

Besøg EG Healthcare på Lægedage og få et blik ind i fremtiden

Også i år kan du møde EG Clinea på Lægedage i Bella Center. Vi står traditionen tro klar på stand A-019, hvor vi glæder os til at vise dig nogle af de mange nyheder i EG Clinea.

Ny patientportal med mulighed for NemID

I forbindelse med lanceringen af vores nye patientportal er det nu blevet muligt at give klinikkens patienter adgang til at logge ind med NemID og foretage automatisk brugeroprettelse. Integrationen til NemID gør det endnu nemmere for patienterne at logge på patientportalen, da det benytter et format, som de fleste danskere kender og har tillid til. Også hos klinikkens personale vil det lette arbejdsgangene, da de med NemID kan undgå manuelle håndteringer af loginbestillinger i EG Clinea. Kig forbi vores stand, hvis du vil se løsningen.

e-Boks – også snart en mulighed i EG Clinea

En anden nyhed, som vi glæder os til at vise dig, er integrationen fra EG Clinea til e-Boks. Med den nye integration mellem lægesystemet og e-Boks lever du og din klinik op til de skærpede krav om behandling af personfølsomme data og patientoplysninger. Det betyder også, at I kan kommunikere med patienterne på en sikker og hurtig måde direkte fra EG Clinea. Kom forbi og se, hvor smart det er.

10 minutter, du aldrig glemmer

Fremtiden er lige om hjørnet. Og selvom vi ikke endnu har taget Virtual Reality i brug i EG Clinea, vil vi gerne give dig en forsmag på, hvad der venter. Kom og prøv vores Virtual Reality-briller, og få en rundtur i fremtidens lægeverden. Vi tør godt love dig, at det bliver 10 minutter, du aldrig glemmer.