Oplev EG One på Dansk Byggeris it-messe 2018
31. januar 2018

Oplev EG One på Dansk Byggeris it-messe 2018

I næste uge kan du møde EG Byg & Installation på Dansk Byggeris it-messe. Du kan bl.a. høre nærmere om EG One – den nye, komplette løsning til byggebranchen – og hilse på folkene bag EG Lønservice. På scenen præsenterer EG en økonomiekspert og en håndværksmester, der vil diskutere, hvordan du ruster dig til et travlt byggeår i 2018.

Dansk Byggeris traditionsrige it-messe afholdes i år på Teknologisk Institut den 6. februar i Taastrup og den 7. februar i Aarhus. Her har du rig mulighed for at hilse på dine kolleger i branchen og få inspiration fra de mange udstillere. Besøg også EG, se vores nyheder, og benyt dig af vores messetilbud.

Se nyheder i EG One

Sidste år lancerede EG Byg & Installation en ny, samlet brancheløsning til byggeriet, som er udviklet i tæt samarbejde med en stribe kunder. EG One er en samlet it-løsning til alle byggeriets fag og processer.

EG One giver dig altid det fulde overblik og indblik i din egen forretning. Du har adgang til tids- og materialeregistrering på farten og alle dokumenter lige ved hånden. Løsningen indeholder også værktøjer til kalkulation og projektstyring.

Du kan altid udvide med funktionalitet efter behov, og på it-messen har vi blandt andet disse nyheder, som du kan se en demonstration af:

  • Digital kvalitetssikring i dine arbejdsprocesser. Benyt standardskemaer, eller opret dine egne kontrolpunkter.
  • CrediWire. Gør dit regnskab nemt forståeligt, og gør det muligt at sammenligne nøgletal på tværs af andre virksomheder i samme branche.
  • Rykkerportalen. Slip for at bruge tid på at inddrive betaling fra dine kunder – udliciter opkrævningen, så du kan lave noget andet.

Se en kort film om digital tidsregistrering via EG One Go her.

Mød håndværksmesteren og økonomieksperten

Du kan også møde op til en halv times foredrag med revisor Klaus Kvist Rasmussen, der har mange års erfaring med effektiv økonomistyring og forretningsudvikling fra bl.a. Deloitte, Novo Nordisk og PwC. Sammen med indehaver af BG Murer Geert Kamp Christensen vil han fortælle dig, hvordan du ruster dig til et travlt byggeår i 2018.

EG Lønservice – et anderledes lønbureau

Det kræver ressourcer at køre sit eget lønbogholderi – ikke mindst fordi lov- og overenskomstreglerne ændres løbende. Derfor bruger flere og flere et professionelt lønbureau, der klarer lønnen, så de kan fokusere på kerneforretningen. Tag en snak med EG Lønservice på it-messen om fordelene ved at få hjælp til din løn.

Flest it-modne virksomheder benytter EG Byg & Installation

Tendensen er klar: Der kommer mere og mere it ind i byggeriet. For tredje år i træk gik hele tre af de i alt fem priser som årets mest it-modne byggevirksomhed til håndværksmestre, der benytter it-løsninger fra EG Byg & Installation.

Ifølge direktør for Byg & Installation Brian Sørensen bruger håndværkerne deres løsninger meget mere i dybden, end de gjorde for bare tre år siden.

I alt 46 virksomheder deltog i konkurrencen, og de fem it-rollemodeller modtager deres priser på Dansk Byggeris it-messe den 6. og 7. februar 2018.