Torsdag underskrev Allan Jepsen, CEO fra EG Silkebord Data A/S og Christian Boel, Koncerndirektør fra Region Midtjylland aftalen om et nyt løn og arbejdstidsplanlægningssystem. Foto: (Jørn Mørup).
13. august 2018

Region Midtjylland indgår aftale med EG Silkeborg Data

Region Midtjylland og EG Silkeborg Data har efter et EU-udbud indgået aftale om levering af et løn- og arbejdstidsplanlægningssystem.

Med aftalen får regionen nye muligheder for planlægning af behandlinger og for at støtte ledernes arbejdstidsplanlægning og lønadministration.

Den nye aftale træder i kraft fra 2020.

Genvalg til nuværende leverandør
Region Midtjylland udbød sin nuværende løn- og HR, samt en vagtplanløsning i et EU-Udbud, der altså gav genvalg til EG Silkeborg Data A/S.

Genvalget skyldes ikke mindst, at EG er gået i samarbejde med engelske Allocate Software om den nye planlægningsløsning, EG Optima.

- Region Midtjylland er en af vores absolut største og bedste kunder, som vi igennem årene har arbejdet tæt sammen med på mange områder, lige fra løn og vagtplanlægning til drift af regionens sociale tilbud. Derfor er vi meget glade for genvalget som leverandør, siger CEO Allan Jepsen, EG:

- Især er det en fornøjelse, at Region Midtjylland implementerer vores nye ressourceplanlægningsværktøj, EG Optima, der er en stor strategisk og nyskabende satsning for EG Silkeborg Data.

Vi har sammen med Allocate Software udviklet en fremtidssikret tilgang til hele området for løn- og vagtplanlægning, der inddrager frontline teknologi og funktionalitet. Løsningen er det mest avancerede på markedet lige nu, og det har derfor været vigtigt for os, at den også nu er accepteret på det danske marked, siger CEO, Allan Jepsen, EG Silkeborg Data.

Den samlede kontrakt løber over otte år, betyder, at EG fortsat skal stå som leverandør af en løn- og HR-løsning til regionens 37.000 medarbejdere, men omfatter desuden leverancen af det nye ressourceplanlægningsværktøj, EG Optima, der primært skal anvendes af de 27.000 ansatte på regionens sygehuse.

Om EG
EG er en skandinavisk teknologipartner med mere end 1.800 medarbejdere fordelt på 28 lokationer i Skandinavien og Polen. EG leverer digitaliseringsløsninger til mere end 12.500 offentlige og kommercielle kunder.

Yderligere oplysninger

CEO Allan Jepsen, EG Silkeborg Data  A/S, +45 2085 9441