15. september 2017

EG valgt som Årets Microsoftpartner i Sverige

EG er markedsledende på Microsoft Dynamics 365 og står aktuelt for hver tredie implementering i Skandinavien. Derfor er EG for første gang udvalgt som Årets Microsoftpartner inden for forretnings- og kundesystemer i Sverige.

Microsofts motivering for udmærkelsen er:

“Vinderen har med succes positioneret sig som totalleverandør af Dynamics 365. Man har et klart branchefokus inden for processindustri, projektorienteret produktion, retail og utility. Vinderen er en succesfuld partner på sine kunders digitaliseringsrejse.”

- Vi er meget stolte og glade over at modtage prisen som Årets Microsoftpartner i kategorien forretnings- og kundesystemer. I EG oplever vi en øget efterspørgsel på vores ydelser, som hjælper kunderne med deres digitale transformation.

Vores model for en hurtigere og mere omkostningseffektiv implementering er blevet godt modtaget af markedet. Udmærkelsen er en anerkendelse af vore tidlige satsning på at opbygge stærke kompetencer inden for Microsoft Dynamics 365, og vores klare branchefokus har betalt sig, siger managing director, Stefan Fleron, EG Sverige.

EG hjælper sine kunder med digitalisringsindsatsen og arbejdernbåde med rådgivning om cloudbaserede løsninger, samt implementering af ERP-systemer som fx Microsoft Dynamics 365.

Yderligere information: Stefan Fleron | Vd, EG Sverige
Telefon: +46 70 518 56 63 | E-mail: stefan.fleron@eg.se

Hanna Engström| PR-ansvarlig, EG Sverige
Telefon: +46 73-146 77 16 | E-mail: hanna.engstrom@eg.se