Allocate Software vælger dansk it-partner
19. september 2017

Allocate Software vælger dansk it-partner

Et strategisk samarbejde mellem EG og engelske Allocate Software varsler nye tider for arbejdet med vagt- og ressourceplanlægning på landets regionale sygehuse, samt kommunale ældrecentre og døgntilbud.

- Kompetence- og budgetstyret vagtplanlægning er krumtappen i de offentligt ansattes hverdag, når stadig flere og mere komplicerede opgaver skal løses af færre medarbejdere. Derfor er jeg stolt over aftalen, der giver os en eksklusiv ret til at forhandle Allocates produkter i Danmark.

Allocate Software er en af verdens førende softwareleverandører på området. Aftalen betyder, at vi fremover kan tilbyde vores kunder en langt mere sammenhængende og avanceret vagtplansløsning, som understøtter behov og ønsker i regioner og kommuner, udtaler CEO Allan Jepsen, EG Silkeborg Data A/S.

Kompetence- og budgetdrevet planlægning
Det engelske softwarehus Allocate Software er specialister i branchespecifikke vagtplansløsninger, der blandt andet indeholder understøttelse af automatisk planlægning, omkostningsberegning af enkelte vagter og nye mobile muligheder via en brugervenlig portal til medarbejderne.

- Løsningen skaber overblik og gennemsigtighed for alle. Fx er der i løsningen mulighed for hele tiden at overvåge og rapportere, om de rigtige folk med de rigtige kompetencer er på arbejde, og hvorvidt planen ligger over eller under vagtplansbudgettet. Det er netop den form for avancerede planlægningsværktøjer og ledelsesrapportering, som kommunerne og regionerne har brug for i dag, hvor fokus er på at få enderne til at nå sammen og overholde alle aftaler og kvalitetskrav, siger senior manager Carsten Mathiassen, Ressource Management, EG Silkeborg Data A/S.

Om Allocate Software
Den engelske softwarevirksomhed Allocate Software er specialister i vagt- og planlægningsløsninger til blandt andet sundheds- og socialsektoren i en række europæiske lande, fx England, Irland, Tyskland og Sverige.

- Det danske marked er spændende, især fordi de offentlige arbejdspladser er så gennemdigitaliserede. Vi ser derfor frem til at samarbejde med EG og det offentlige Danmark, hvor vi forhåbentlig kan være med til at gøre det både lettere og billigere at styre ressourcer og vagtplaner i hverdagen, siger General Manager, Erik Stone, Allocate Software.

Samarbejdet mellem EG og Allocate Software får ingen betydning for de kunder, som i dag har aftaler med EG Silkeborg Data A/S omkring levering af vagtplanlægningssystemer. Dette samarbejde fortsætter uændret med PDC A/S.

- Eksklusivaftalen med Allocate Software betyder, at vi har opsagt aftalen med vores nuværende samarbejdspartner PDC A/S. Vi opretholder dog naturligvis vores forpligtelser og fortsætter samarbejdet, så vores kunders løsninger kører som hidtil. Fremover vil vi til gengæld være i stand til at tilbyde kommuner og regioner en mere samlet løsning i samarbejde med Allocate Software, siger senior manager Carsten Mathiassen, Ressource Management, EG Silkeborg Data A/S.

Om EG
EG udvikler og leverer digitale løsninger og services til en lang række danske kommuner og fire ud af de fem danske regioner.

EG's position som en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder er bygget på en tæt relation til vores kunder, brancheviden og solide it-kompetencer.

Gennem dyb brancheindsigt og den årelange erfaring fra samarbejdet med blandt andet kommuner, regioner og en række private virksomheder baserer EG sine løsninger på best practice-processer inden for de brancher, hvor vi har en stærk markedsposition.

Yderligere oplysninger

EG Silkeborg Data – CEO, Allan Jepsen: +45 2085 9441

Allocate Software – General Manager Erik Stone, +46 70 684 14 94