02. maj 2017

​Ny samlet brancheløsning til installatører og håndværkere

I dag lancerer EG et nyudviklet it-system, der samler al brancheviden om bygge- og installationsbranchen i én løsning og kombinerer det bedste fra sags- og projektstyring med et moderne økonomisystem. EG One hedder den nye løsning, og navnet understøtter det faktum, at det er den eneste samlede løsning i Danmark, der giver en hånd med under hele byggeriet.

Den nye brancheløsning fra EG er udviklet i samarbejde med 25 pilotkunder, heriblandt håndværksvirksomheder, installatører og entreprenører. Det giver sikkerhed for, at den nye it-løsning imødekommer branchens behov og understøtter de relevante processer, mens den gør det nemt at holde styr på forretningens økonomi og de enkelte byggesager.

EG One gør det blandt andet nemmere at styre virksomhedens økonomi og de igangværende sager. Desuden har EG One lagerstyring og kan give et løbende økonomisk øjebliksbillede til de enkelte projektledere. EG One er ét samlet it-system til det hele frem for integrationer mellem flere systemer. Dermed håndterer systemet hele forretningsgangen lige fra forespørgsel til faktura og dokumentation.

Plads at vokse

EG One henvender sig både til den lille håndværks- eller installatørforretning og til virksomheder med over 50 ansatte. Formålet har været at skabe et system, som kan benyttes af alle, og selve brugeroplevelsen er et af omdrejningspunkterne. For de håndværksmestre, der hellere bruger tiden på stilladset end på kontoret, er nogle af EG Ones nyudviklinger, at bogføring og bankafstemning kan klares automatisk med stor tidsbesparelse. 

"Brugerne fortæller os, at det svarer til at have fået en virtuel kollega, fordi systemet kan forudse, hvad du vil gøre som det næste, og har forstand på din bogføring. EG One er altså ikke blot et it-program, men bringer også EG's 40-årige viden om regnskab og byggebranchen i spil. Derfor er EG One velegnet til den lille håndværker, og samtidig er systemet klar til at vokse sammen med virksomheden. Du bliver ikke for stor til EG One, og det er jo en fordel, uanset om du har store ambitioner eller ej," siger Brian Sørensen, direktør i EG Byg & Installation.

Brian Sørensen fortæller videre, at EG One er en 100 procent webbaseret løsning, der åbner op for en række nye fordele. Det betyder blandt andet, at sikkerheden optimeres, og brugeren undgår installation og indkøb af serverplads og hardware. Det medfører også, at der er en app store tilknyttet it-løsningen med en række moduler, som brugerne kan udvide med – blandt andet BankConnect, Lønservice og en række flere services, der med denne teknologi løbende bliver videreudviklet.

EG One kan bestilles fra den 1. maj 2017. Direktør Brian Sørensen oplyser, at kunder på eksisterende it-løsninger fra EG Byg & Installation kan fortsætte uændret og ikke vil opleve ændringer i forbindelse med lanceringen.

Fakta

EG Byg & Installation lancerer 1. maj 2017 it-systemet EG One, som er designet til håndværkere og installatører i tæt samarbejde med branchen. Løsningen understøtter de relevante arbejdsgange, og systemets indbyggede intelligens hjælper dig automatisk med at holde tæt styr på forretningens økonomi og de enkelte projekter. Læs mere om EG One her.