02. november 2017

EG Norge bedst til Dynamics 365

- Prisen viser, at vi har det stærkeste kompetencemiljø for Dynamics 365, siger direktør for EG Norge, Morten Sælemyr.

Efter at Microsoft lancerede Dynamics 365 i november 2016 har der været enorm interesse for det cloud-baserede forretningssystem. Digitaliseringstrenden er den primære årsag til, at mange virksomheder investerer i løsningen, som er det mest moderne og fremtidssikre forretningssystem på markedet i dag.

- Microsoft vender helt op og ned på måden, forretningssystemer leveres på, hvilket også fører til store ændringer for os, som leverer Dynamics 365 til kunderne, siger Morten Sælemyr og uddyber:

- At levere en løsning som Dynamics 365 handler nu i større grad om at levere værdi til kundernes forretning med langt mindre fokus på den tekniske del af systemet end tidligere.

Altid nyeste teknologi

- Eftersom Dynamics 365 er cloud-baseret, vil kunderne altid være opdateret til den nyeste teknologi og behøver ikke længere bekymre sig om dyre opgraderingsprojekter. Det lyder måske umiddelbart trivielt, men i dag står gamle versioner af applikationer i vejen for mange virksomheders udvikling og nye indtægtsskabende tjenester, siger direktøren. Han fortsætter:

- De fleste af vores kunder oplever store ændringer som følge af digitaliseringen af brancher og markeder. Dynamics 365 udgør en tilsvarende ændring for os som Microsoft-partner. De nye muligheder, som et ægte cloud-baseret forretningssystem giver både os og vores kunder, gør, at vi nu investerer omfattende i kompetence og forretningsmodel, siger Sælemyr.

Han fremhæver gode rådgivningstjenester, effektiv løsningshåndtering smidige implementeringsprojekter som vigtige kriterier for EG's fortsatte succes som leverandør.

Bedst til Dynamics 365

- Ved store omvæltninger er der nogle af vores partnere, som straks tager affære og sætter sig ind i de nye løsninger og leverancemetoder. EG Norge er en foregangspartner, som meget hurtigt påbegyndte en kompetenceopbygning frem imod lanceringen af Dynamics 365 og derefter solgte Norges første Dynamics 365-løsning allerede samme måned, siger Microsofts norske chef, Kimberley Lein-Mathisen.

Microsoft-direktøren fremhæver også, at EG har satset på udvalgte brancher, der går på tværs af hele Microsoft Dynamics 365-familien, som inkluderer AX, NAV og CRM.

- Det betyder, at EG har et godt udgangspunkt for vækst inden for alle produktområderne, samtidig med, at de er specialister inden for udvalgte brancher. Resultatet er, at EG er blevet en af Norges største forhandlere af Dynamics 365 og samtidig hører til blandt de førende leverandører i hele Vesteuropa, fortsætter Lein-Mathisen.

- EG sidder inde med Norges stærkeste kompetencemiljø for Dynamics 365 og har både den beslutningsdygtighed, ledelse og økonomi, som bliver nødvendig for at fastholde denne position fremover, understreger Morten Sælemyr.

EG Norge blev tildelt prisen som "Årets Dynamics 365-partner" under partnerkonferencen Microsoft Inspire, som løb af stablen i Washington D.C. i juli måned.

Dynamics 365 erstatter de traditionelle forretningssystemer Dynamics AX, Dynamics NAV og Dynamics CRM.
 

For yderligere information, kontakt venligst: 

Morten Sælemyr | Adm. Direktør, EG Norge
Telefon: +47 922 29 998 | E-mail: morten.selemyr@eg.no

Leif Håvar Kvande | PR-ansvarlig, EG Norge
Telefon: +47 45202414 | E-mail: leif.h.kvande@eg.no