29. november 2016

​Digitale lønsedler – Hjørring Kommune indgår ny SKI-aftale

Efter årsskiftet og i de næste fire år er det fortsat lønsedler fra EG Silkeborg Data, der ender i de kommunalt ansattes postkasser i Hjørring Kommune.

Nordjyllands næststørste kommune med godt 65.000 indbyggere har nemlig indgået en ny SKI-aftale med sin hidtidige leverandør, der sikrer kommunen en besparelse samt en række nye muligheder.

”Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med EG Silkeborg Data og ser frem til at tage nye værktøjer i brug. De nye værktøjer bidrager til digitalisering af flere indberetningsprocesser og er understøttende for, at arbejdsopgaverne inden for løn og HR kan udføres på en hensigtsmæssig og tidssvarende måde”, udtaler løn- og personalechef Lillian Andersen, Hjørring Kommune.

For EG er det af stor betydning, at Hjørring Kommune har valgt at forlænge samarbejdet under en SKI-rammeaftale:

"Vi vil være det offentliges mest værdifulde samarbejdspartner, og aftalen med Hjørring Kommune er et godt eksempel på, at vi er på vej i den rigtige retning. Kommunen får en både bedre og billigere løsning, og vi kan se frem til yderligere mindst fire år med Hjørring Kommune som både kunde og sparringspartner", siger direktør Johnny Iversen fra EG Silkeborg Data og tilføjer:

"Især er jeg meget tilfreds med, at vi ved at lytte til kommunen som en betroet samarbejdspartner har været i stand til at tilføre et langvarigt samarbejde endnu mere værdi i de kommende år".

EG leverer via EG Silkeborg Data løn- og personalesystemer til 27 kommuner og fire regioner, der tilsammen udsender mere end 500.000 lønsedler til deres ansatte hver måned.

"Vi er eksperter i løn- og vagtplanlægning og har igennem de sidste 50 år opbygget stor digital indsigt og stærke kompetencer. Derfor leverer vi stabile løsninger understøttet af høj faglighed og viden, så vi altid kan sikre korrekt løn, optimale vagtplaner og fleksible systemer", siger Johnny Iversen.

Om EG

EG udvikler og leverer digitale løsninger og services til en lang række danske kommuner og fire ud af fem danske regioner.

EG's position som en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder er bygget på en tæt relation til vores kunder, brancheviden og solide it-kompetencer.

Gennem dyb brancheindsigt og den årelange erfaring fra samarbejdet med blandt andet kommuner, regioner og en række private virksomheder baserer EG sine løsninger på best practice-processer inden for de brancher, hvor vi har en stærk markedsposition.

Yderligere oplysninger:

EG Silkeborg Data

Johnny Iversen, direktør

Telefon: +45 2088 7366

Hjørring Kommune

Lillian Andersen, løn- og personalechef

Telefon: +45 7233 3151