22. november 2016

EG's kunder kommer tættere på Microsoft

EG blev tidligere i år udnævnt til Microsoft Inner Circle 2015, en eksklusiv kreds af Microsofts vigtigste globale partnere. Udnævnelsen giver mulighed for at komme tættere på udviklingen af Microsofts Dynamics-platform til gavn for kunderne.

Tidligere i år modtog EG udnævnelsen som Microsoft Inner Circle-medlem. Inner Circle består af de 60 mest succesfulde og strategisk vigtige partnere på Microsoft Dynamics-platformen fra hele verden. Tidligere har EG modtaget udnævnelsen i Norge og Danmark, men i år er EG blevet hædret i hele Skandinavien.

På globalt plan er kun 2 % af alle Dynamics-partnere medlem af den eksklusive klub, og igen i år sad EG med ved bordet, da nogle af Microsofts ledende direktører i Seattle fremlagde visionerne for fremtiden med Dynamics AX og NAV.

Helt tæt på fremtidens Dynamics

Som en del af Inner Circle kommer EG helt tæt på udviklingen af Microsoft Dynamics-platformen og får derfor unik indsigt i, hvordan fremtidens Dynamics-platform kommer til at se ud. Derudover giver samarbejdet mulighed for at komme med ideer allerede i den tidlige fase, når nye features designes og udtænkes.

"Som ikke bare Europas stærkeste Dynamics-partner, men også som en virksomhed dybt dedikeret til vores branchetilgang, er det en stor gevinst at komme tættere på udviklingsarbejdet. For vores kunder betyder det, at vi tager deres behov og ønsker med til bords hos Microsoft, når vi snakker videreudvikling af Dynamics-platformen", forklarer Anders Borggaard Jensen, forretningsudviklingsdirektør i EG A/S.

Et globalt netværk

Inner Circle består af Microsofts vigtigste Dynamics-partnere på globalt plan. Det danner et særligt fællesskab blandt de udvalgte virksomheder, som i sidste ende kommer kunderne til gode.

"Det giver en helt anden mulighed for ideudveksling med andre Dynamics-specialister. Hvor vi til dagligt sidder i hver vores forretning, får man som en del af en sammensluttet kreds muligheden for at kaste nogle bolde op og diskutere ideer med folk fra hele verden. Det giver til tider et helt andet perspektiv eller en anderledes løsning, end man havde forestillet sig", fortæller Anders Borggaard Jensen.

For virksomheder, som driver en global forretning, er der også fordele at hente.

"Inner Circle giver os et netværk blandt nogle af de stærkeste samarbejdspartnere på et globalt plan. Det giver muligheder for support af virksomheder i regioner eller lande, hvor vi ikke selv er til stede, men hvor vores kunder har afdelinger. På den måde kan vi garantere optimal service og understøttelse over hele verden", siger Anders Borggaard Jensen.