Tips & Tricks i EG WinPLC – for almen praksis

Vil du gerne kende alle de gode fif til at undgå lange arbejdsgange og ekstra klik i EG WinPLC?

På dette kursus får du gode tips og tricks, som er nyttige at kende for at lette brugen af EG WinPLC og sikre, at du udnytter alle de smarte funktioner, som gør programmet et effektivt værktøj i hverdagen.

På kurset er der bl.a. mulighed for at lære:

  • Søgning og filtrering i notater og journal
  • Opsætning af fanen 'Overblik', herunder regningsmakroer og fraser
  • Hvordan statistikmodulet kan give værdi
  • Gode fif til paraklinisk skema
  • Hvordan du opsætter genvejstaster

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har konkrete ønsker og emner til kurset, som vi kan supplere undervisningen med. Skriv venligst eventuelle ønsker og udfordringer, du ønsker gennemgået, i kommentarfeltet, når du tilmelder dig.

Målgruppe:
Kurset er målrettet ansatte i almen praksis.

Forudsætninger:
Der kræves grundlæggende kendskab til EG WinPLC.

Kursets niveau:
Rutineret

Sådan deltager du i vores webinar:
For at deltage skal du blot bruge en computer, internetforbindelse og et headset/højtaler. Bemærk, at du inden start på webinaret skal have testet, at din PC kan afspille lyd.

Webinaret bliver afviklet i vores supergode GoToWebinar-værktøj, og du vil modtage en bekræftelse, der bliver sendt automatisk fra systemet og derfor er på engelsk. Her trykker du blot på kalenderlinket for at gemme webinaret i din kalender, og du klikker på 'Join Webinar' for at deltage på selve dagen.

Selvom det står på engelsk i mailen, så holder vi naturligvis webinaret på dansk.

Du vil undervejs have mulighed for at stille spørgsmål via en chatfunktion.

Datoer

Online

Æv ...

<p>Der er desv&aelig;rre sket en fejl, men pr&oslash;v venligst igen senere.</p> <p>Nogle kunder oplever periodiske fejl i Internet Explorer. Anvend gerne en anden browsertype, fx Chrome, Edge eller Firefox &ndash; hvis du har mulighed for det.</p> <p>Kontakt <a title="kursus@eg.dk" href="mailto:kursus@eg.dk">kursus@eg.dk</a>, hvis du f&aring;r beskeden flere gange.</p>

Tak for din tilmelding

<p>Vi har registreret din tilmelding og sender dig en bekræftelse på e-mail inden for 15 minutter.&nbsp;</p> <p>Tip en kollega om kurset: <a href="mailto:?subject=Du vil måske finde dette kursus interessant&amp;body=Du er blevet tippet om dette kursus https://eg.dk/kurser-og-arrangementer/kurser/tips--tricks-i-winplc--for-almen-praksis/, som jeg tror du vil finde interessant.">Del med venner</a></p>

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 1000
Gratis

Lokation

Online