SD Datawarehouse – Lønanalyse for institutioner under Børne- og Undervisningsministeriet (UVM)

Bliv skarp til lønanalyse med SD Datawarehouse
Uddannelsen er målrettet dig, der med SD Datawarehouse som værktøj supporterer din organisation med analyser inden for løndata.

It-kurser

På uddannelsen lærer du at

• forstå hvilke data, der ligger til grund for udtræk i SD Datawarehouse
• forstå sammenhængen mellem SD Organisationsstruktur, SD Bogholderi, SD Arkiv og SD Datawarehouse (fx lær at oversætte en lønseddel til kontonumre i økonomisystemet)
• bruge tilgængelige standardrapporter for lønanalyse
• opbygge og gemme dine egne rapportudtræk
• administrere dine rapportmodeller og eksportere rapporter i ønskede formater.

SD Datawarehouse giver dig let adgang til samtlige din organisations data i SD Løn. Denne uddannelse har fokus på opfølgning i forhold til løndata, som kan kvalificere jeres arbejde med at få fuldt udbytte af lønkronerne.

Målgruppe

Uddannelsen er målrettet dig, der med SD Datawarehouse som værktøj supporterer din organisation med analyser indenfor løndata. Uddannelsen henvender sig mest til nye og letøvede brugere. Det er en fordel, hvis du i forvejen har kendskab til andre dele af SD Datawarehouse eller fx løndele i Basisløn/3270.

 

Forudsætninger

Du skal have adgang til SD Datawarehouse - Lønanalyse inden kurset, da det er dine egne data, du skal bruge ved løsningen af kursusopgaverne. Det er ikke muligt at få løst dine egne opgaver om dit specifikke arbejdsområde på kurset. Hvis du ikke allerede har adgangen, kan du få den ved at henvende dig til din sikkerhedsansvarlige.
Husk også at få styr på din adgangskode til SD, hvis du er vant til at bruge single sign on.
Hvis du ønsker at medbringe din egen bærbare PC, er det selvfølgelig også muligt

Undervisningsform

Variation mellem oplæg og praktiske øvelser.

Varighed

1 uddannelsesdag fra kl. 9.00 - 15.00.

Pris

3.500 kr.

Prisen er ekskl. moms, og der er heldagsforplejning.

 

Bemærk: Vi tilbyder også at afholde et kursus på din arbejdsplads, hvis I er flere kursister fra samme organisation. Vi tilpasser dagen til jeres organisation og anvender jeres egne data. Kontakt os for mere information på tinad@sd.dk.