Ny EG WinPLC-bruger

Vil du gerne lære at bruge lægesystemet EG WinPLC?

På dette kursus introducerer vi programmets mange funktioner, og viser konkrete eksempler på, hvordan EG WinPLC og den tilhørende Aftalekalender fungerer i praksis. Vi kommer rundt om de gængse funktioner, som du vil benytte dig af i dagligdagen.

Kurset giver dig som ny medarbejder i klinikken et godt fundament for en sikker start med EG WinPLC. Vi klæder dig på, så du selvstændigt kan varetage de almindelig udbredte funktioner i programmet.

På kurset lærer du bl.a.:
• Generel navigering i EG WinPLC
• Hvordan Aftalekalenderen fungerer
• Hvornår du bruger hhv. regning og faktura
• Hvordan du opretter et notat med diagnose og bruger klinikkens fraser
• Hvordan det Fælles Medicinkort fungerer
• Fif og gode råd til hjælp i hverdagen

Målgruppe:
Kurset er målrettet alle nye brugere i EG WinPLC.

Forudsætninger:
Ingen forudsætninger.
Kursets niveauer for nybegyndere.

Afholdes kurset som et online kursus, er deltagelse gratis for uddannelseslæger. Afholdes kurset med fysisk fremmøde, kan uddannelseslæger deltage til halv pris.

Sådan deltager du i vores webinar:
For at deltage skal du blot bruge en computer, internetforbindelse og et headset/højtaler. Bemærk, at du inden start på webinaret skal have testet, at din PC kan afspille lyd.

Webinaret bliver afviklet i vores supergode GoToWebinar-værktøj, og du vil modtage en bekræftelse, der bliver sendt automatisk fra systemet og derfor er på engelsk. Her trykker du blot på kalenderlinket for at gemme webinaret i din kalender, og du klikker på 'Join Webinar' for at deltage på selve dagen.

Selvom det står på engelsk i mailen, så holder vi naturligvis webinaret på dansk.

Du vil undervejs have mulighed for at stille spørgsmål via en chatfunktion.