Ny EG WinPLC-bruger

Vil du gerne lære at bruge lægesystemet EG WinPLC?

På dette kursus introducerer vi programmets mange funktioner, og viser konkrete eksempler på, hvordan EG WinPLC og den tilhørende Aftalekalender fungerer i praksis. Vi kommer rundt om de gængse funktioner, som du vil benytte dig af i dagligdagen.

Kurset giver dig som ny medarbejder i klinikken et godt fundament for en sikker start med EG WinPLC. Vi klæder dig på, så du selvstændigt kan varetage de almindelig udbredte funktioner i programmet.

På kurset lærer du bl.a.:
• Generel navigering i EG WinPLC
• Hvordan Aftalekalenderen fungerer
• Hvornår du bruger hhv. regning og faktura
• Hvordan du opretter et notat med diagnose og bruger klinikkens fraser
• Hvordan det Fælles Medicinkort fungerer
• Fif og gode råd til hjælp i hverdagen

Målgruppe:
Kurset er målrettet alle nye brugere i EG WinPLC.

Forudsætninger:
Ingen forudsætninger.
Kursets niveauer for nybegyndere.

Afholdes kurset som et online kursus, er deltagelse gratis for uddannelseslæger. Afholdes kurset med fysisk fremmøde, kan uddannelseslæger deltage til halv pris.

Sådan deltager du i vores webinar:
For at deltage skal du blot bruge en computer, internetforbindelse og et headset/højtaler. Bemærk, at du inden start på webinaret skal have testet, at din PC kan afspille lyd.

Webinaret vil foregå via Adobe Connect. Inden webinaret starter, vil du modtage et link pr. mail, som du skal bruge for at deltage.
Når du trykker på linket, kommer du ind på Adobe Connect. Hvis det er første gang, du bruger Adobe Connect, vil du blive bedt om at downloade programmet. Vi anbefaler, at du følger instruktionerne til brug af programmet, da det giver den bedste kvalitet.

Du vil undervejs have mulighed for at stille spørgsmål via en chatfunktion.

Datoer

Ballerup

Æv ...

<p>Der er desv&aelig;rre sket en fejl, men pr&oslash;v venligst igen senere.</p> <p>Nogle kunder oplever periodiske fejl i Internet Explorer. Anvend gerne en anden browsertype, fx Chrome, Edge eller Firefox &ndash; hvis du har mulighed for det.</p> <p>Kontakt <a title="kursus@eg.dk" href="mailto:kursus@eg.dk">kursus@eg.dk</a>, hvis du f&aring;r beskeden flere gange.</p>

Tak for din tilmelding

<p>Vi har registreret din tilmelding og sender dig en bekræftelse på e-mail inden for 15 minutter.&nbsp;</p> <p>Tip en kollega om kurset: <a href="mailto:?subject=Du vil måske finde dette kursus interessant&amp;body=Du er blevet tippet om dette kursus https://eg.dk/kurser-og-arrangementer/kurser/ny-winplc-bruger/, som jeg tror du vil finde interessant.">Del med venner</a></p>

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 12
Pris (ekskl. moms): 590 kr.

Lokation

EG A/S, Lautrupvang 24, 2750 Ballerup