LUDUS Timefagfordeling for undervisningsmoduler for gymnasier

Online-workshop der giver deltagerne indsigt i at oprette og anvende en timefagfordeling i LUDUS Suite

Forberedelse:

Det anbefales, at deltagerne på forhånd orienterer sig i punkt A (“Forbered data”) i onlinehjælpens omtale under Timefagfordeling>>Fremgangsmåde. Del 1 vil tage udgangspunkt i dette afsnit.


Mellem første del og anden del skal deltagerne sørge for, at disse oplysninger så vidt muligt er tilvejebragt.

Deltagerne skal være indstillet på at vise skærmbilleder fra deres timefagfordeling for de andre deltagere, og workshoppen kan kun afholdes, hvis en deltagende skole på forhånd stiller en databasekopi til rådighed for, at funktionalitet kan demonstreres.

Workshoppen afholdes i to dele, hvor første del handler om tilvejebringelsen af de nødvendige oplysninger, mens anden del handler om selve arbejdet med timefagfordelingen.

Del 1:
Her sikres det, at deltagerne forstår, hvilke oplysninger der skal være i systemet, for at den egentlige planlægning kan foregå. Specielt skal næste års fagudbud være planlagt, og der skal være oprettet undervisningsmoduler svarende til den forventede undervisning. Desuden skal undervisere på fortsætterhold være sat på næste års undervisningsperioder.

Del 2:
Her vil fremgangsmåden fra onlinehjælpen blive uddybet og eksemplificeret, og deltagerne vil arbejde på egne data i forhold til trin B-E fra onlinehjælpen (trin F og G vil kun blive omtalt):
B: Opret timefagfordeling
C: Tilpas og supplér data (bindinger, deltidsansættelser, øvrige opgaver)
D: Autoplanlæg
E: Planlæg manuelt (med overblik via diverse udtræk)

Målgruppe

Administrative medarbejdere, som arbejder med planlægning af timefagfordeling, og som har kendskab til undervisningsmoduler og undervisningsperioder i LUDUS-kerne.


Formål

At sætte brugerne i stand til at oprette og anvende en timefagfordeling i LUDUS Suite.

Dato og tid

Del 1: 17. marts 2022 kl. 10.00-11.00
Del 2: 24. marts 2022 kl. 10.00-13.00

 

 

Datoer

Online-workshop

Æv ...

<p>Der er desv&aelig;rre sket en fejl, men pr&oslash;v venligst igen senere.</p> <p>Nogle kunder oplever periodiske fejl i Internet Explorer. Anvend gerne en anden browsertype, fx Chrome, Edge eller Firefox &ndash; hvis du har mulighed for det.</p> <p>Kontakt <a title="kursus@eg.dk" href="mailto:kursus@eg.dk">kursus@eg.dk</a>, hvis du f&aring;r beskeden flere gange.</p>

Tak for din tilmelding

<p>Vi har registreret din tilmelding og sender dig en bekræftelse på e-mail inden for 15 minutter.&nbsp;</p> <p>Tip en kollega om kurset: <a href="mailto:?subject=Du vil måske finde dette kursus interessant&amp;body=Du er blevet tippet om dette kursus https://eg.dk/kurser-og-arrangementer/kurser/ludus---timefagfordeling-for-undervisningsmoduler-for-gymnasier/, som jeg tror du vil finde interessant.">Del med venner</a></p>

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 12
Pris (ekskl. moms): 2.000 kr.

Lokation

Online